Vesikouru biltema

Sadevesijärjestelmä – Biltema.fi

Täydellinen helposti asennettava ja kestävä järjestelmä. Toimiva ja kaunis. Kaikki osat ruotsalaista galvanoitua terästä (0,6 mm). Kouruliitos 0,75 mm.

Sadevesijärjestelmä

Sadevesijärjestelmä kotiin – Biltema.fi

Sadevesijärjestelmäämme kuuluvat esimerkiksi vesikourut tai rännit, syöksyputket, kiinnikkeet, ulosheittäjät ja vesikourun lehtisuojukset.

Suojaa talosi julkisivu ja perustukset sadevedeltä ja kosteudelta tehokkaan sadevesijärjestelmän avulla. Sadevesijärjestelmäämme kuuluvat esimerkiksi vesikourut tai rännit, syöksyputket, kiinnikkeet, ulosheittäjät ja vesikourun lehtisuojukset.

Kattokouru 2,3 m – Biltema.fi

Valmistettu mustaksi maalatusta kuumasinkitystä teräslevystä. Pintakerros high-built-polyesteriä (HBP), joka ei haalistu tuulessa ja auringonpaisteessa.

Valmistettu mustaksi maalatusta kuumasinkitystä teräslevystä. Pintakerros high-built-polyesteriä (HBP), joka ei haalistu tuulessa ja auringonpaisteessa. Täyttää ruotsalaiset standardit SS-EN612 ja SS-EN1462. Asennetaan räystäille keräämään vesi katolta ja johtamaan se syöksyputkeen.

Näin asennat toimivan sadevesijärjestelmän – Biltema.fi

Aloita käyttöohjeen lukemisella ja aseta samalla kaikki sadevesijärjestelmän osat vierekkäin niin, että näet, miten ne liittyvät toisiinsa ja miten ne toimivat.

Sadevesijärjestelmän asentaminen omaan kotitaloon ei ole kovin monimutkaista, mutta on muutamia seikkoja, joita kannattaa ottaa huomioon. Kokosimme sinulle kattavat ohjeet – tutustu eri vaiheisiin!

Vedenpoistokouru, hiekanerotin – Biltema.fi

Vedenpoistokouru, hiekanerotin veden kanavoimiseksi pois sisäänajoteiltä, käytäviltä, patioilta, allasalueilta, perustusten vierestä jne.

Vedenpoistokouru, hiekanerotin veden kanavoimiseksi pois sisäänajoteiltä, käytäviltä, patioilta, allasalueilta, perustusten vierestä jne. Valmius 110 mm viemäriputken liitäntään. 

Kattokourun lehtisuojus – Biltema.fi

Erittäin helppo asentaa. Soveltuu maks. Ø 150 mm kouruihin. Toimii erinomaisesti Bilteman kattojen vedenpoisto -järjestelmässä.

Ehkäisee kattokourujen ja syöksyputkien tukkeutumista. Pysäyttää lehdet, oksat jne, mutta päästää veden valumaan vapaasti. Säästää kunnossapitokustannuksia. Joustava harja, joka viedään kouruun ja katkaistaan oikeaan pituuteen. Erittäin helppo asentaa. Soveltuu maks. Ø 150 mm kouruihin. Toimii erinomaisesti Bilteman kattojen vedenpoisto -järjestelmässä.

Sadevesiletku 3,6 m – Biltema.fi

Rei’itetty poistovesiletku sadeveden ohjaamiseen pois talon perustusten läheltä. Sopii maks. 110 mm syöksyputkille. Valmistusmateriaali PE-muovia.

Sadevesiletku 3,6 m

Sadevesijärjestelmä – ohjeet – YouTube

Vesikouru musta 3m | Puuilo

Räystäskourut, rännit, vesikourut – sadevesijärjestelmällä on monta nimitystä, mutta yksi tärkeä tehtävä. Oikein mitoitettu ja huolellisesti asennettu …

Räystäskourut, rännit, vesikourut – sadevesijärjestelmällä on monta nimitystä, mutta yksi tärkeä tehtävä. Oikein mitoitettu ja huolellisesti asennettu sadevesijärjestelmä johtaa sade- ja sulamisvedet pois talon rakenteista ja kulkuväyliltä. Kotimainen sad

Keywords: vesikouru biltema, biltema vesikouru, sadevesikaivo biltema, biltema rännirosvo, sadevesiputki 110 biltema, biltema sadevesi, biltema sadevesikouru, biltema räystäskouru, biltema sadevesijärjestelmä, räystäskouru biltema, sadevesikouru biltema