Työkaluliivi motonet

Työliivit | Motonet Oy

Rintatasku- ja riipputaskuliiveissä on useita erikokoisia taskuja ja lenkkejä, joissa työkalut, tärkeät tavarat ja henkilökortti kulkevat kätevästi mukana.

Tuoteryhmä: Työliivit

Työliivit | Motonet Oy

Työliivit | Motonet Oy

Blåkläder 30291 keltainen huomioliivi 19,90 € ; Blåkläder 30291 oranssi huomioliivi 19,90 € ; Dimex 6078 rt-liivi musta 2XL 89,90 € ; Blåkläder 3032 …

Tuoteryhmä: Työliivit

Blåkläder 3032 riipputaskuliivi huomio keltainen XL | Motonet Oy

Irralliset riipputaskut ja vyö vähentävät niskan ja hartioiden kuormitusta. Kaksi vetoketjua edessä, jotka mahdollistavat ympäryksen säätämisen, parantavat …

Huomiovärinen riipputaskuliivi käytännöllisillä taskuilla työkaluille ja tarvikkeille. Irralliset riipputaskut ja vyö vähentävät niskan ja hartioiden…

Työvaatteet ja suojaimet | Motonet Oy

Motonetin valikoimasta löytyvät mm. työtakit, haalarit, työhousut, työpaidat, työliivit, turvasaappaat ja kengät sekä erilaiset henkilösuojaimet.

Työpaidat | Motonet Oy

Valitse tavaratalo: Espoo, Hannus, Espoo, Lommila, Helsinki, Konala, Helsinki, Roihupelto, Hyvinkää, Hämeenlinna, Iisalmi, Imatra, Joensuu, Jyväskylä, Keljo …

Tuoteryhmä: Työpaidat

Työvaatteet – Biltema.fi

Työskentely rakennuksella vaatii kestävät ja työympäristöön sopivat työvaatteet, jotka täyttävät myös turvallisuusvaatimukset. Tutustu Bilteman valikoimaan.

Takit, liivit | Karkkainen.com verkkokauppa

Työkaluliivi voidaan valita vastaavasti työn vaativuuden mukaan. Omaa kotia remontoiva tai omakotirakentaja pärjää mainiosti kevyemmälläkin liivillä.

Työtakit ja työliivit – turvaa ja tehoa työskentelyyn

Työtakit ja työliivit tekevät työskentelystä helpompaa ja turvallisempaa eri olosuhteissa. Asianmukainen pukeutuminen kodin remonttitöissä, työmailla tai tienpäällä on käytännöllistä ja turvallisuuden kannalta ensiarvoisen tärkeää. Laadukkaat työvaatteet ja suojaimet ovat työmiehen tärkeimpiä varusteita kotimaan vaihtelevissa sääolosuhteissa. Turvakengät suojaavat jalkasi ja huomiovärein varustellut työtakit ja -liivit takaavat sen, että sinut huomataan myös pimeässä.

Työtakit eri töihin ja vuodenaikoihin

Laadukkaat ja työolosuhteiden mukaan huolellisesti valitut työtakit suojaavat työskentelyä niin kesän lämmössä, syksyn sateilla kuin talven paukkupakkasillakin. Kärkkäisen verkkokaupan laajasta valikoimasta löydät työtakit kaikenlaisiin työtehtäviin niin sisä- kuin ulkotöihinkin. Työtakin yksityiskohdat, istuvuus ja kangaslaadut on suunniteltu huolellisesti vastaamaan olosuhteita ja työtehtävän tarpeita.

Huomioväriset työtakit tarjoavat korkean luokan näkyvyyttä pimeässä, kun sinun pitää työskennellä ulkona työmailla, liikenteen parissa, satamissa tai vapaa-ajalla. Palosuojatut takit tuovat turvaa ja hyvää käytettävyyttä vaikka hitsaustöihin. Kesäkäyttöön soveltuvat parhaiten kevyemmät ja hyvin hengittävät takit. Sadetakeilla pysyt varmuudella kuivana myös syksyn sateisina päivinä. Kotimaan kovemmilla pakkaskeleillä on mukava pukea päälleen taas hyvin topattu ja lämmin talvityötakki.

Työliivit timpurille – huomioliivit autoilijoille

Huomioliivi on hyvä vakiovaruste kaikille autoilijoille, kun joudutaan pysähtymään pimeässä tien reunaan renkaan puhjettua tai auton rikkouduttua. Keltainen virallinen järjestysmiesliivi on järjestystä valvovan vakiovaruste, joka erottuu selkeästi massasta ja huomataan helposti suuremmissakin tapahtumissa.

Työkaluliivi voidaan valita vastaavasti työn vaativuuden mukaan. Omaa kotia remontoiva tai omakotirakentaja pärjää mainiosti kevyemmälläkin liivillä. Tärkeät työkalut, naulat ja ruuvit, timpurin kynät ja kännykät kulkevat kätevästi mukana omissa lokeroissaan. Ammattirakentajalle voidaan valita taas huomiovärinen työliivi laajemmilla ominaisuuksilla ja kestävämmillä materiaaleilla.

Kärkkäisen verkkokaupasta löytyy sopivat työtakit, työliivit ja huomioliivit monenlaisiin töihin ja kaikkiin vuodenaikoihin. Valikoima tarjoaa laadukkaat työvaatteet niin ammattilaisille kuin vapaa-ajan käyttöönkin parhailta tuotemerkeiltä. Asianmukaiset työvaatteet on suunniteltu silmällä pitäen korkealuokkaista käytettävyyttä, kestävyyttä ja turvallisuutta. Hyvin istuvat ja miellyttävät työvaatteet toimivat säässä kuin säässä ja auttavat työntekijää jaksamaan työssään päivästä toiseen.

Valitse laajasta valikoimasta sopivat työvaatteet, työkengät ja tarpeelliset suojaimet ja tilaa kätevästi kotiisi toimitettuna!

Työkaluliivi Snickers 4230-5504 koko XS – K-Rauta

Tässä mukavassa huomiotyökaluliivissä on Cordura®-vahvikkeet ja paljon toimintoja, muun muassa helppopääsyisiä taskuja ja heijastinnauhat lisäämässä näkyvyyttä.

Perholiiviksi nimetty – aarremaanalla.com

17.6.2016 — http://www.motonet.fi/fi/tuote/569770/KEEPER-Perholiivi … Ostin Tokmannilta Kraftin työkaluliivin joka on melko samanlainen kuin tuo, …

Keywords: työkaluliivi motonet