Tesla model y vetokoukku

Model Y:n hinauspaketti – Tesla Shop

Model Y:n hinauspaketti

Asenna Model Y -autoosi erikoislujasta teräksestä valmistettu vetokoukku ja vaakasuunnassa irrotettava vetokuula, niin pystyt hinaamaan jopa 1 600 kg:n …

Asenna Model Y -autoosi erikoislujasta teräksestä valmistettu vetokoukku ja vaakasuunnassa irrotettava vetokuula, niin pystyt hinaamaan jopa 1 600 kg:n kuormaa kaikilla pyöräkokoonpanoilla. Sisältö: 1x erikoislujasta teräksestä valmistettu vetokoukku, jossa vaakasuunnassa irrotettava vetokuula ja eurooppalainen 13-nastainen liitin (DIN ISO 11446) 2x avainta vaakasuunnassa irrotettavan vetokuulan turvalliseen kiinnittämiseen 1x kotelo vaakasuunnassa irrotettavan vetokuulan ja avainten turvalliseen säilyttämiseen 1x hinausohjelmistopaketti Huoltoaikoja asennusta varten tulee varattavaksi 2–8 viikon kuluttua tilaamisesta saatavuuden mukaan. Hinta sisältää toimituksen ja asennuksen valitsemassasi huoltokeskuksessa. Jos sinulla on kysyttävää, tutustu Tesla Shopin usein kysyttyihin kysymyksiin. Huomautus: Model Y:n hinauspaketin päivitys ei tue perävaunun lisälähtöä.

Tesla Model Y Long Range AWD / Vetokoukku …

Hinaus ja tarvikkeet

Jos Model Y -autoosi on asennettu vetokoukkupaketti, voit vetää perävaunua tai kuljettaa esimerkiksi polkupyöriä, suksia ja lumilautoja kuljetustelineellä.

Tässä osiossa kerrotaan lisävarustetelineiden käytöstä ja perävaunun vetämisestä autolla.

Tesla Model Y Irroitettava vetokoukku hinta – AutoJerry

Tesla Model Y irroitettava vetokoukku maksaa keskimäärin 689 €. Löydä ja vertaa hinnat helposti netissä. Klikkaa ja kilpailuta irroitettava vetokoukku!

Vetokoukun luukun avaaaja- Tesla Model Y – Teslify Finland

Tesla Model Y Irroitettava vetokoukku hinta | Vertaa hinnat! | AutoJerry.fi

Vetokoukku varten TESLA MODEL Y hankkia edulliseen hintaan. MODEL Y. Suositut valmistajat varten TESLA: Tesla Vetokoukku alkaen valmistajien WESTFALIA …

Tesla Model Y irroitettava vetokoukku maksaa keskimäärin 689 €. Löydä ja vertaa hinnat helposti netissä. Klikkaa ja kilpailuta irroitettava vetokoukku!

Tesla Model Y Long Range Refresh 2.0 **AMD Ryzen …

Vetokoukun luukun avaaaja- Tesla Model Y – Teslify Finland

Älykäs pieni metallityökalu, jonka avulla voit avata vetokoukun luukkun.

TESLA MODEL Y Sähkösarja, vetokoukku – AUTODOC

TESLA Vetokoukku Alkuperäislaatua – Motordoctor.fi

Tesla Model Y saapui Suomeen – Tyyliniekka

Tesla Model Y saapui Suomeen – Tyyliniekka

Tesla Model Y on saapunut Suomeen. Lue jutusta ensivaikutelma uutuudesta sekä vertailu tärkeimpiin kilpailijoihin!

Keywords: tesla model y vetokoukku