Tarkkuusvaaka biltema

Kirjevaaka, elektroninen – Biltema.fi

Vaaka varoittaa myös alhaisesta paristojännitteestä. Silloin saat tietää hyvissä ajoin, että paristot on vaihdettava mahdollisimman pian.

Kätevä sähkökäyttöinen kirjevaaka lähtevien kirjeiden ja pakettien punnitsemiseen.  Tarkka punnitus Vaa’assa on helppolukuinen LCD-näyttö, jossa on suuret ja selkeät numerot, sekä tarkan painonmittauksen takaava CPU-tarkkuusanturi. Anturin ansiosta vaa’an tulos on tarkka ja luotettava.  Painoyksikön vaihtaminen   Digitaalisessa vaa’assa voi käyttää neljää, helposti vaihdettavaa painoyksikköä: gramma (g), unssi (oz), kilo (kg) ja naula (lb). Sen ansiosta voit ilmoittaa painon toiseen maahan menevistä lähetyksistä helposti oikeassa muodossa. Kätevä taaraustoiminto Digitaalivaa’assa on myös kätevä taaraustoiminto. Se tarkoittaa, että voit nollata asteikon vaikka vaa’alla olisi painoa. Toiminnosta on hyötyä esimerkiksi paketin lähettämisessä silloin, kun haluat tietää sekä pakkauksen että sisällön painon. Aseta vaa’alle ensin pakkaus ja lue sen paino, paina sen jälkeen taarauspainiketta ja laita pakkaukseen tavarat, jotka haluat lähettää. Vaa’an antama lukema kertoo tarkasti, kuinka paljon pakkauksen sisällä on painoa. Automaattinen virrankatkaisu Vaa’assa automaattinen virrankatkaisu. Se katkaisee päälle jätetyn vaa’an virransaannin noin kahden minuutin kuluttua. Vaaka varoittaa myös alhaisesta paristojännitteestä. Silloin saat tietää hyvissä ajoin, että paristot on vaihdettava mahdollisimman pian.

Keittiövaaka – Biltema.fi

Elektroninen vaaka voidaan nollata taaraamalla useiden aineosien punnitsemiseksi peräkkäin tai punnitsemiseksi astiassa. Pinta karkaistua lasia.

Keittiövaaka

Keittiövaaka – Biltema.fi

Elektroninen vaaka voidaan nollata taaraamalla useiden aineosien punnitsemiseksi peräkkäin tai punnitsemiseksi astiassa. Pinta ruostumatonta terästä.

Elektroninen vaaka voidaan nollata taaraamalla useiden aineosien punnitsemiseksi peräkkäin tai punnitsemiseksi astiassa. Pinta ruostumatonta terästä. Ripustusreikä. Punnitusalue: 2–5000 g. Tarkkuus 1 g. Automaattinen virrankatkaisu. Paristojen tyhjenemisen ja ylikuormituksen ilmaisin. Saa virtaa kolmesta AAA-paristosta (ei mukana).

Riistavaaka ja lihavaaka – Biltema.fi

Riistavaaka, riippuvaaka tai lihavaaka on ripustettava vaaka, joka soveltuu esimerkiksi riistan tai kalojen punnitsemiseen.

Riistavaaka, riippuvaaka tai lihavaaka on ripustettava vaaka, joka soveltuu esimerkiksi riistan tai kalojen punnitsemiseen. Riistavaa’at ja lihavaa’at voit tilata helposti myös verkkokaupastamme!

Talousvaa’at – Keittiövaaka – Biltema

Talousvaa’at – Biltema.fi

Talousvaa’at · Keittiövaaka. 18 Keittiövaaka. 28-225 · Keittiövaaka. alkaen. 13 Keittiövaaka · Näytä tuotteet · Keittiövaaka. 13 Keittiövaaka. 28-051 …

Keittiövaaka – Biltema.fi

Elektroninen keittiövaaka, jossa taaraustoiminto osapunnitukseen tai punnitukseen astian kanssa. Pinta on karkaistua lasia. Punnitusalue: 2–5000 g.

Elektroninen keittiövaaka, jossa taaraustoiminto osapunnitukseen tai punnitukseen astian kanssa. Pinta on karkaistua lasia. Punnitusalue: 2–5000 g. Tarkkuus: 1 g. Automaattinen virrankatkaisu. Paristojen tyhjenemisen ja ylikuormituksen ilmaisin. Toimii 1:llä CR2032-paristolla (sisältyy).

Digitaalinen vaaka, 50 kg – Biltema.fi

Pieni ja kätevä vaaka, joka on helppo ottaa matkalle. Soveltuu laukkujen ja matkatavaroiden punnitsemiseen. Mukava kädensija.

Pieni ja kätevä vaaka, joka on helppo ottaa matkalle. Soveltuu laukkujen ja matkatavaroiden punnitsemiseen. Mukava kädensija. Toimii yhdellä CR2032-paristolla (sisältyy). Valmistettu ABS-muovista. Mitat: (P) 15 x (L) 3 x (K) 5,5 cm.

Henkilövaaka design – Biltema.fi

Tyylikäs henkilövaaka värillisellä ja kuvioidulla karkaistulla lasipinnalla. Sujuvaan painonseurantaan sopiva tyylikäs vaaka, jota pitää mielellään esillä.

Tyylikäs henkilövaaka värillisellä ja kuvioidulla karkaistulla lasipinnalla. Sujuvaan painonseurantaan sopiva tyylikäs vaaka, jota pitää mielellään esillä. Selkeä LCD-näyttö Vaa’assa on selkeä LCD-näyttö, punnitus asteikoilla kg, lb tai st (Stones). Painalluksella aktivoituva kytkin Vaa’assa painalluksella aktivoituva kytkin. Sen käynnistämiseen riittää lasipinnan painaminen vain yhdellä jalalla.  Automaattinen virrankatkaisu Näyttö sammuu automaattisesti noin kuuden sekunnin kuluttua, kun olet laskeutunut vaa’alta. Vaa’asta on useita värivaihtoehtoja ja kaksi eri kuviota. Myydään kappaleittain. Tärkeää ”Osta & nouda” -tilauksissa tälle tuotteelle ei voi valita väriä eikä kuviota. Paristo on aktivoitava, ennen kuin vaakaa voi käyttää. Avaa vaa’an takana oleva paristokotelo ja vedä suojaliuska pois.

Digitaalinen ripustusvaaka – Biltema.fi

Reilunkokoinen ja tarkka, selkeä näyttö. Punnitsee 2–300 kg 0,1 kg:n tarkkuudella. Sopii esim. metsästykseen, tallille tai autotalliin.

Reilunkokoinen ja tarkka, selkeä näyttö. Punnitsee 2–300 kg 0,1 kg:n tarkkuudella. Sopii esim. metsästykseen, tallille tai autotalliin. Alumiinikotelo lukittavalla sakkelilla ja irrotettavalla koukulla, ruostumatonta terästä. Erittäin laadukas. Suuret LCD-numerot, luettavissa 10 m päästä. Toimii 3xAA-paristolla, ei sisälly.

Keywords: tarkkuusvaaka biltema