Swix hiihtotakki miehet

Hiihtotakit miehille nopeasti verkkokaupasta – Suksistudio

Laadukkaat hiihtotakit miehille Suksistudion verkkokaupasta nopeasti. Merkkeinä mm. Swix, Odlo, Löffler ja Salomon.

Miesten hiihtotakit ja housut netistä | Haijaa.fi verkkokauppa

Miesten hiihtotakit ja housut · Swix Dynamic pants M navy · Swix Triac Neo shell jacket M Swix red · Swix Dynamic jacket M olympia blue · Daehlie Jacket Nordic 2.0 …

Swix Miesten hiihtotakit – Varuste.net

Swix Miesten hiihtotakit | Varuste.net

Swix Cross Jacket Mens. Lajit‪»Ulkoilu‪»Vaatteet‪»Takit‪»Hiihtotakit‪»Miesten‪». Swix Cross Jacket Mens. Kampanjahinta alkaen 95,20 €. (2)‬‬‬‬‬‬.

Swix Cross miesten hiihtotakki | Karkkainen.com verkkokauppa

Swix Cross Jacket on klassinen, mutta moderni softshelltakki monipuolisiin olosuhteisiin, niin hiihtoon kuin muuhunkin talviliikuntaan.

Swix Cross Jacket on klassinen, mutta moderni softshelltakki monipuolisiin olosuhteisiin, niin hiihtoon kuin muuhunkin talviliikuntaan.

  • Kevyt lämmöneristys, elastisuus ja uusien materiaalien toiminnallisuus takaavat paremman hiihtonautinnon kuin aiemmin hiihtotekstiileissä käytetyt materiaalit
  • 100% Tuulenpitävä ja hengittävä kalvo etupuolella
  • Erittäin hengittävä, hyvin tuulta hylkivä selkäosa (EI LYCRA!)
  • Elastinen keskiselän joustopaneeli parantaa liikkuvuutta ja istuvuutta
  • Heijastavat yksityiskohdat
  • Regular Fit
  • Materiaali: Fabric A: 100% Polyester Fabric B: 85% Polyester 15% Elastan
  • Pesuohje: Hienopesu 40 °C, varovainen rumpukuivaus, ei valkaisuaineita tai kemiallista pesua, silitys max. 110°C, kloorattu vesi saattaa aiheuttaa värien haalistumista. Suosittelemme TOKO Eco Textile Wash -pesuaineen ja TOKO Eco Textile Proof -kyllästeen käyttöä käyttöiän ja käyttömukavuuden optimoimiseksi.

Swix – Urheilujakone.fi verkkokauppa

Swix Cross miesten hiihtotakki dark navy/olympian blue.

Swix Blizzard XC miesten hiihtotakki dark navy – Urheilujakone.fi

24.1.2023 — Swix Blizzard XC miesten hiihtotakki dark navy, lämmin takki hiihtoon ja talvijuoksuun talven kylmille keleille. Kevyesti topattu etuosa.

Hiihtovaatteet – Hiihtocenter.fi

Meiltä löydät laadukkaat Swix:n sekä Löfflerin hiihtotakit, hiihtohousut, toppashortsit. … Swix hiihtotakki. Swix, Triac Neo Shell Takki, miehille.

Meiltä löydät laadukkaat Swix:n sekä Löfflerin hiihtotakit, hiihtohousut, toppashortsit.

Swix Cross Miesten Hiihtotakki – Äkäslompolo SportShop

18.1.2023 — Swix Cross miesten softshell hiihtotakki on jossa on klassinen suora istuvuus. Takin etuosassa on tuulenpitävä kalvo, kun taas käsivarsien …

Swix Cross miesten softshell hiihtotakki on jossa on klassinen suora istuvuus. Takin etuosassa on tuulenpitävä kalvo, kun taas käsivarsien alla tai selässä ei ole kalvoa hyvän ilmanvaihdon takaamiseksi. Se on mukava, lämmin ja joustava ja takissa harjattu Lycra sisäpuolella sivuilla. Heijastavat raidat lisäävät näkyvyyttä ja takki sopii joko korkean intensiteetin harjoitteluun, hiihtoon tai retkeilyyn.

Swix Infinity hiihtotakki miehet, kaksi väriä – MakeMove

Swix Infinity hiihtotakki miehet, kaksi väriä | MakeMove

Swix Infinity hiihtotakki miehet, kaksi väriä. Tuoteryhmä: Takit · Tekstiilit. Kampanjat: Talviasut. Hinta 139,00 € …

Tiivistelmä siitä, mitä moni ajattelee hiihtotakista: Pehmeä materiaali, tuulenpitävä ja vettähylkivä etuosa, joustava ja hengittävä takaosa.Infinity–sarjan tuotteet täyttävät kaikki oletusarvot ja enemmänkin, mitkä voit asettaa hiihtovaatteille. Kestävyys, ajattomuus ja toiminnallisuus ovat arvoja, joita liikkujat yli sukupolvirajojen arvostavat. Monipuoliseen käyttöön suunniteltu kudottu, äänetön Softshield–kangas, vettähylkivä / täysin tuulta pitävä etupaneeli, erinomaisesti hengittävä ja joustava takaosa sekä erinomainen istuvuus rajoittamattomalla liikkuvuudella sopivat täydellisesti maastohiihtoon. Soveltuu aktiiviseen treenikäyttöön ja rennommille hiihtoretkille.

Keywords: swix hiihtotakki miehet