Suomalainen uimahyppääjä mies

Luokka:Suomalaiset uimahyppääjät – Wikipedia

Sivut, jotka ovat luokassa Suomalaiset uimahyppääjät. Seuraavat 38 sivua kuuluvat tähän luokkaan. Sivujen kokonaismäärä luokassa on 38.

Hurmuri heittää voltteja – Kaleva

Hurmuri heittää voltteja | Kaleva

22.8.2004 — Suomen kaksi uimahyppääjä eivät todellakaan ole kuin kaksi marjaa. Ujo Jukka Piekkanen jää väkisinkin kakkosviulistiksi, kun vieressä istuu …

Suomen kaksi uimahyppääjä eivät todellakaan ole kuin kaksi marjaa. Ujo Jukka Piekkanen jää väkisinkin kakkosviulistiksi, kun vieressä istuu valovoimainen Joona Puhakka.

Pellehyppy 50 metristä vei miehen koomaan – Ilta-Sanomat

Matti Myllymäki hyppäsi kohtalokkaan pellehypyn: 50 metrin pudotus vei koomaan – Kotimaa – Ilta-Sanomat

2.8.2011 — Pellehyppy 50 metristä vei miehen koomaan … Kun mies tulee veteen 120:n tuntinopeudella, elementti on kova kuin betoni.

Pellehyppääjä Matti Myllymäki, 60, hyppäsi lähes päivälleen kymmenen vuotta sitten 50-vuotisjuhlahypyn Tampereen Ratinan suvantoon 50 metrin korkeudesta. Se oli viedä mieheltä hengen.

Onko tässä kesän upein hääpari – katso ihanat kuvat

Onko tässä kesän upein hääpari – katso ihanat kuvat – MTVuutiset.fi

11.7.2009 — 27-vuotias Puhakka on Suomen menestynein uimahyppääjä ja hän oli myös kokoomuksen ehdokkaana alkukesän eurovaaleissa.

Uimahypyn vastikään lopettanut Joona Puhakka sai lauantaina vaimokseen upean Phuong Buin. Pari vihittiin Helsingin Johanneksen kirkossa.

Roosa Kanerva, 17, on Suomen paras uimahyppääjä

29.1.2017 — Roosa Kanervan, 17, arki pyörii hieman isompien asioiden parissa. Vantaa Divingia edustava uimahyppääjä valittiin lajinsa viime vuoden parhaaksi …

historia – Härveli

Härveli – historia

Suomalaisessa uintiurheilussa uimahyppääjät elivät lapsipuolen asemassa. … jonka jäseniksi otettiin vain miehiä ja siihen pääsy oli vaikeaa.

Arttu kuvasi 18 miehen uimahypyn – älä kokeile tätä kotona

Iltalehti

13.10.2020 — Arttu on kokenut uimahyppääjä, joten temppua ei kannata lähteä itse … Marin sohaisi tunkiota, joka jarrutti Suomen Nato-jäsenyyttä.

Uimahyppääjä Joona Puhakka ryhtyi sarjayrittäjäksi

Uimahyppääjä Joona Puhakka ryhtyi sarjayrittäjäksi | Tekniikka&Talous

10.9.2020 — Suomen kaikkien aikojen paras uimahyppääjä Joona Puhakka, 38, on harvinainen … Miehen urasuunnittelu on kattanut paitsi urheilu-uran, …

Joona Puhakka on onnistunut siirtymään sujuvasti urheilusta työelämään.

Menestynyt uimahyppääjä laudalle 25 vuoden jälkeen – YLE

Menestynyt uimahyppääjä laudalle 25 vuoden jälkeen – neljän lapsen äiti palasi elementtiinsä | Yle Uutiset

6.1.2016 — Peltola-Vikström oli 80-luvulla Suomen parhaimpia uimahyppääjiä. … 12 vuotta sitten Kittilässä kadonnut mies löytyi kuolleena.

Kati Peltola-Vikström oli nuorena maan parhaimpia uimahyppääjiä. Ylioppilaskirjoitusten jälkeen muut asiat veivät huomion ja motivaatio katosi. 25 vuoden jälkeen kilpailuinto löytyi uudelleen.

Keywords: suomalainen uimahyppääjä mies