Sloggi alushousut miehet

Sloggi Miesten alushousut – Zalando

Tilaa miesten Sloggi alushousut netistä | Kaikki Suomen suosikkimerkit ✓ Ilmainen toimitus useimmille tilauksille* ja ilmainen palautus | Zalando.

Sloggi | Karkkainen.com verkkokauppa

Miesten alushousut ja -paidat ovat laadultaan yhtä mukavia ja kestäviä kuin naistenkin alusvaatteet. Slogin mukava ja monipuolinen valikoima kattaa monenlaiset …

Sloggi – alusvaatteet kaikille vartaloille

Sloggi-alusvaatteet ovat yksi tunnetuimpia alusvaatteita Euroopassa ja koko maailmassa. Eikä ihme! Sloggi on kyennyt luomaan joukon hyvältä tuntuvia, hyvältä näyttäviä sekä hyvin toimivia alusvaatteita kaiken kokoisille ja kaiken mallisille naisille. Vuodesta 1979 saakka Sloggi on valmistanut upeita alusasuja naisille ympäri maailman. Hyvästä syystä tuotemerkki onkin jo pitkään ollut myydyin naisten alusvaatemerkki Euroopassa.

Mukava, mukavampi, Sloggi

Slogin alushousut ja muut alusvaatteet ovat aivan omaa luokkaansa. Valmistusmateriaalit ja valmistustavat takaavat saumattomuuden, joustavuuden sekä täydellisen mukavuuden kaikissa pukeutumistilanteissa. Sloggi sopii niin arkeen kuin juhlaan. Se sopii jokaisen naisen päälle tilanteessa kuin tilanteessa. Lisäksi Sloggi valmistaa alusasuja myös miehille. Miesten alushousut ja -paidat ovat laadultaan yhtä mukavia ja kestäviä kuin naistenkin alusvaatteet.

Slogin mukava ja monipuolinen valikoima kattaa monenlaiset naisten alusvaatteet. Alushousut, aluspaidat, topit ja rintaliivit mukautuvat käyttäjänsä mukaan. Laadukkaissa alusasuissa olo on itsevarma ja rentoutunut.

Alushousuista on valittavana useita eri malleja sen mukaan, millaiseen käyttöön ne tulevat ja millainen on käyttäjän oma vartalotyyppi. Jokaisella meistä on omat mieltymyksensä, mutta on varmaa, että Slogilta jokainen löytää omalle vartalolleen sen sopivimman mallin. Sloggi Maxi -alushousut ovat korkeavyötäröiset ja miellyttävät alushousut, jotka peittävät vatsaa ja vyötäröä. Sloggi Midi puolestaan on Maxi-mallia sirompi ja kevyempi malli, joka sopii mainiosti muun muassa liikkumiseen ja työpäiviin.

Sloggi Maxin ja Midin lisäksi löytyy myös korkealla vyötäröllä varustettu Sloggi Tai -malli, joka istuu erityisen hyvin monenlaiselle vartalotyypille. Tai on Slogin alushousumalleista parhaiten näkymätön, kun haetaan alushousua, joka ei saa näkyä muun muassa juhlamekon alta.

Sloggi, pitsillä vai ilman?

Slogin alusasut ovat saumattomia, joustavia ja vieläpä hyvän näköisiä. Voisiko alusvaatteita muuta toivoa? Lisäksi Slogin alusasuista voi valita itselleen niin arkisemman kuin juhlavammankin tyylin. Slogin pitsialusasut ovat miellyttävän tuntoisia iholla eivätkä niiden pitsit hierrä tai kutita paljasta ihoa.

Sloggi on siis ilmiö! Se on vuosikymmenien aikana saavuttanut markkinajohtajan aseman varsinkin naisten alusasujen valmistajana. Jokainen nainen ansaitsee miellyttävät alusvaatteet, siksi me Kärkkäisen verkkokaupassa tarjoamme siihen mahdollisuuden!

Sloggi Miesten alushousut – Timarco.fi

Osta SLOGGI MIESTEN ALUSHOUSUT Timarcolla, suuri valikoima ja todella hyvät hinnat. Netissä vuodesta 1997. ✓Ilmainen kuljetus ✓Turvallinen E-Kauppa …

Osta SLOGGI MIESTEN ALUSHOUSUT Timarcolla, suuri valikoima ja todella hyvät hinnat. Netissä vuodesta 1997. ✓Ilmainen kuljetus ✓Turvallinen E-Kauppa ✓Nopea toimitus

Vertaa Sloggi miesten alushousujen hinnat!

Vertaa Sloggi miesten alushousuja helposti Vertaa.fi-sivustolla. Tarjolla laaja valikoima boxereita huippumerkeiltä. Löydä edullisin hinta!

Sloggi miesten alushousut – Hintaopas

Sloggi miesten alushousut – löydä paras hinta Hintaoppaasta

Sloggi Miesten alushousut 2 pakkaus Men Made Hipster The Lifeguard. 31,99 €. CDON. Katso tuotetta. Sloggi Miesten alushousut 2 pakkaus Men Made Midi The …

Tarjoukset ja arvostelut: Sloggi miesten alushousut.

SLOGGI Alushousut miehille Alennettu – aboutyou

SLOGGI Alushousut Alennettu miehille | Osta verkossa | ABOUT YOU

Tilaa SLOGGI Alushousut alennuksella ABOUT YOUlta. Edulliset Alushousut miehille ✓Ilmaiset palautukset ✓Paljon alennuksia merkiltä SLOGGI kategoriassa …

Tilaa SLOGGI Alushousut alennuksella ABOUT YOUlta. Edulliset Alushousut miehille ✓Ilmaiset palautukset ✓Paljon alennuksia merkiltä SLOGGI kategoriassa Alushousut

Sloggi – CDON

Sloggi Miesten alushousut 6 pakkaus Men Go ABC Organic Cotton Natural Midi. 59,99 €. Ilmainen toimitus. Sloggi Miesten alushousut For Men Basic Midi.

Sloggi | Sokos verkkokauppa

Eurooppalainen alushousujen markkinajohtaja tarjoaa alusasuja sekä naisille että miehille. SLOGGI – LIBERATING TRUE COMFORT!

Tervetuloa tutustumaan Sokoksen Sloggi -valikoimaan. Verkkokaupasta ja tavarataloistamme löydät aina parhaat ja ajankohtaisimmat tuotteet.

Sloggi Basic Maxi alushousut 2-pack | Sokos verkkokauppa

Saatavilla20 ; Tuotekuvaus. Sloggin miesten maxi-malliset alushousut, tuplapakkaus. Koot ovat: 4=S 5=M 6=L 7=XL 8=XXL ; Pesu- ja hoito-ohjeet. 60° Konepesu.

Sloggi Basic Maxi alushousut 2-pack ja laajan valikoiman muita kosmetiikan, pukeutumisen ja kodin tuotteita löydät Sokokselta. Tilaa kätevästi verkkokaupasta tai nouda tavaratalosta.

Keywords: sloggi alushousut miehet