Netflix opas: Katseluhistoria, piilotetut elokuvat, asetukset, sarjat 2018 ja perhe

Netflixin katseluhistoria on hyödyllinen työkalu, joka auttaa sinua seuraamaan mitä olet katsellut ja jatkamaan kesken jääneitä sarjoja tai elokuvia. Voit helposti tarkastella katseluhistoriaasi kirjautumalla Netflix-tilillesi, siirtymällä profiilin asetuksiin ja valitsemalla katseluhistorian.

Katseluhistoriassa näet listan kaikista katsomistasi ohjelmista aikajärjestyksessä. Voit myös poistaa yksittäiset ohjelmat tai koko katseluhistorian tarpeen mukaan.

2. Piilotetut elokuvat

Netflix tarjoaa valtavan valikoiman elokuvia, mutta tiesitkö että osa niistä on piilotettu? Piilotettuja elokuvia voi löytää tietämällä oikeat hakusanat. Esimerkiksi tietyn genre tai näyttelijän nimen etsiminen voi paljastaa piilotettuja aarteita. Voit myös käyttää kolmansien osapuolien sivustoja, jotka listavat kaikki Netflixin piilotetut elokuvat.

3. Asetukset

Netflixin asetukset antavat sinulle mahdollisuuden muokata ja mukauttaa palvelun toimintaa omien mieltymystesi mukaan. Voit esimerkiksi säätää tekstityksen kieltä, kuvan ja äänen laatua, käyttäjäprofiilin asetuksia ja paljon muuta. Asetuksiin pääset kirjautumalla Netflix-tilillesi ja siirtymällä profiilin asetuksiin.

4. Sarjat 2018

Netflixin sarjavalikoima uudistuu jatkuvasti, ja vuoden 2018 aikana julkaistiin lukuisia kiehtovia uusia sarjoja. Voit selata kaikkia vuoden 2018 sarjoja kirjautumalla Netflix-tilillesi ja valitsemalla sarjat-välilehden. Voit myös käyttää hakutoimintoa löytääksesi tietyn sarjan nopeasti.

5. Perheen käyttö

Netflixin perheominaisuudet mahdollistavat usean käyttäjäprofiilin luomisen, jolloin jokainen perheenjäsen voi pitää oman katseluhistoriansa. Voit myös asettaa lapsilukon, joka rajaa lasten pääsyn sopimattomaan sisältöön. Perheen käyttöön liittyvät asetukset ja profiilinhallinta löytyvät Netflix-tilisi asetuksista.

Ofte stillede spørgsmål

Miten tarkastelen Netflixin katseluhistoriaa?

Voit tarkastella Netflixin katseluhistoriaa seuraavasti: siirry Netflixin aloitussivulle ja avaa “Oma profiili” -valikko. Valitse sitten “Tili” ja “Katseluhistoria”. Jos et löydä tätä vaihtoehtoa, tarkista että olet kirjautunut oikeaan profiiliin.

Onko Netflixissä piilotettuja elokuvia?

Kyllä, Netflixissä on piilotettuja elokuvia, jotka eivät näy suoraan hakutuloksissa. Voit etsiä niitä erilaisilla hakusanoilla tai käyttää ulkoisia sivustoja, kuten “What’s on Netflix” -sivustoa, joka paljastaa piilotettuja sisältöjä. Ota huomioon, että piilotettujen elokuvien saatavuus voi vaihdella maittain.

Miten voin muokata Netflixin asetuksia?

Voit muokata Netflixin asetuksia seuraavasti: siirry Netflixin aloitussivulle ja avaa “Oma profiili” -valikko. Valitse sitten “Tili” ja siellä voit tehdä erilaisia muutoksia asetuksiin, kuten toistokielten ja tekstitysten valintaan. Huomaa, että jotkin asetukset voivat vaatia uudelleenkirjautumisen tai päivityksen sovelluksesta.

Mitkä ovat parhaat Netflix-sarjat vuonna 2018?

Vuonna 2018 suositeltavia Netflix-sarjoja olivat esimerkiksi “Stranger Things”, “The Crown”, “The Haunting of Hill House” ja “Mindhunter”. Nämä sarjat saivat paljon positiivista palautetta ja suuren suosion. Kannattaa kuitenkin muistaa, että maut vaihtelevat ja sinun kannattaa tutustua myös muiden mielipiteisiin ennen kuin valitset seuraavan sarjasi.

Miten voin luoda Netflix-perheen?

Voit luoda Netflix-perheen seuraavasti: siirry Netflixin aloitussivulle ja avaa “Oma profiili” -valikko. Valitse sitten “Tili” ja “Perheenjäsenten hallinta”. Siellä voit kutsua perheenjäseniä ja jakaa heidän kanssaan käyttäjäprofiileja sekä rajoittaa tiettyjen sisältöjen näkymistä tietyille profiileille. Jokaisella perheenjäsenellä tulee olla oma Netflix-tili ennen kuin heidät voidaan lisätä perheeseen.§ merkitsevät, että uusi kappale alkaa.

Artiklen Netflix opas: Katseluhistoria, piilotetut elokuvat, asetukset, sarjat 2018 ja perhe har i gennemsnit fået 4.4 stjerner baseret på 33 anmeldelser