Motonet kelkkavarusteet

Kelkka-asut ja kelkkailuvaatteet | Motonet Oy

Osta Motonetista kestävä, tuulen- ja vedenpitävä ajotakki ja ajohousut tai haalari moottorikelkkailuun, kelkkacrossiin ja kelkkaenduroon.

Tuoteryhmä: Kelkka-asut ja kelkkailuvaatteet

Moottorikelkkailu | Motonet Oy

Laadukkaat Yoko-asut löydät meiltä yksinmyyntioikeudella, ja monen kelkkailijan selästä löytyy Klim Nac Pak -reppu. Myös kelkkakypärät, kypärähuput, kelkkalasit …

Tuoteryhmä: Moottorikelkkailu

Moottorikelkkailun kausi on käynnistymässä | Motonet Oy

Moottorikelkkailun kausi on nyt käynnistymässä | Motonet Oy

Vuosikymmenien kokemuksemme ja laaja osaamisemme hiihto-, polkupyörä, motocross-, moottoripyörä- ja kelkkavarusteiden valmistajana on luonut ainutlaatuisen …

Moottorikelkkailun kausi on nyt käynnistymässä, tarvikkeet ja varusteet löydät Motonetista!

Moottorikelkkatarvikkeet | Motonet Oy

Ajattelitko lähteä pilkille moottorikelkalla? Hae ensin Motonetista tilava ja kestävä ahkio kalansaaliin kuljettamiseen sekä vetokoukku, -aisa ja -laippa ahkion …

Tuoteryhmä: Moottorikelkkatarvikkeet

Moottorikelkkailu | Motonet Oy

Tältä Outlet-sivulta löydät tavarataloissa tarjolla olevien poistotuotteiden tiedot ja tarjoushinnat. Huomaa, että jokaista tuotetta ei ole saatavissa …

Tuoteryhmä: Moottorikelkkailu.

Moottorikelkka puvut | Karkkainen.com verkkokauppa

Moottorikelkka puvut – tärkeä osa kelkkailukokemusta Moottorikelkka puvut ja muut moottorikelkkailijan varusteet ovat tärkeässä roolissa ajettaessa pitkin …

Moottorikelkka puvut – tärkeä osa kelkkailukokemusta

Moottorikelkka puvut ja muut moottorikelkkailijan varusteet ovat tärkeässä roolissa ajettaessa pitkin lumisia hankia. Hyvät varusteet vaikuttavat suuresti ajamisen mukavuuteen ja turvallisuuteen olipa kyseessä sitten työkäyttäjä, reipas reittiajaja tai umpihankien kuski. Hyvät moottorikelkka puvut ja muut moottorikelkkailijan varusteet muodostavat suuren osan onnistuneesta kelkkailukokemuksesta. Vastaavasti hyvänkin harrastuksen voi pilata huonoilla varusteilla.

Moottorikelkka puvut tuovat turvaa kelkkailuun

Pohjolan pitkä, kylmä ja luminen talvi luo mainiot olosuhteet moottorikelkkailulle. Pakkanen paukkuu ja lumiset talvipäivät saavat aikaan sen, että kelkkakausi on kuumimmillaan ja kuskit tuunaavat kelkkojaan. Kun kelkka saadaan kuntoon, on aika tarkistaa kelkkahaalarit ja muiden varusteiden kunto.

Huolellisesti valitut miesten ja naisten kelkkahaalarit eivät tunnu tukalilta, eivätkä rajoita liikkumista. Moottorikelkka puvut kannattaakin valita ajan kanssa vertailemalla ja sovittamalla eri vaihtoehtoja.

Moottorikelkalla ajetaan aina luonnonolosuhteissa, jolloin on jatkuva riski varsin yllättäviinkin tilanteisiin, joita ei pysty harkitullakaan ajamisella välttämättä ennakoimaan. Laadukkaat kelkkahaalarit ja asianmukaiset turvavarusteet tuovat turvaa ja luottamusta ajamiseen vaihtuvissakin olosuhteissa.

Hyvät kelkkahaalarit takaavat mainion ajonautinnon

Kun on tarpeen hankkia uusi kelkkahaalari, keskeisiä kriteerejä sopivan ajoasun valinnassa ovat toimivat materiaalit ja hyvä istuvuus. Kelkkapukua sovitettaessa kannattaa kiinnittää huomiota hihojen ja lahkeiden riittävään pituuteen. Kerrospukeutuminen on suositeltava tapa kelkkailijan ajoasujen valinnassa. Alimman kerroksen vaatetuksesti ei kannata valita puuvillaa, koska se jää märäksi kastuessaan. Alimpana kerroksena toimivat parhaiten tekniset kerrastot tai merinovilla.

Kosteutta iholta siirtävän alusvaatekerroksen päällä oleva välikerros on oleellinen lämmönsäätelyn kannalta. Fleece tai ohut villa toimivat välikerroksessa hyvin. Useat kelkkahaalarit tai kelkkapuvut sisältävät irroitettavan sisävuoren, joka toimii hyvänä välikerroksena.

Kelkkapuvun ulommaisen osan eli kuorikerroksen tulee olla tuulen- ja vedenpitävä, mutta myös hyvin hengittävää materiaalia. Hyvä moottorikelkka puku pitää kosteuden ulkopuolella ja päästää samalla puvun sisältä hikoilun myötä syntyvän kosteuden ulos. Huomiovärit ja ajoasuun kiinnitetyt heijastimet tuovat kelkkailijalle lisäturvaa.

Kärkkäisen verkkokaupasta löytyy mainiot moottorikelkka asut ja kelkkahaalarit naisille ja miehille parhailta tuotemerkeiltä! Valitse valikoimasta sopiva kelkkatakki, kelkkahousut tai kelkkapuku ja tilaa helposti kotiisi toimitettuna! Näin voit alkaa suunnittelemaan jo seuraavaa kelkkareissua kotimaan lumisille hangille.

Nyt on halpaa! Maaliskuun kunniaksi Yokon kelkkavarusteet …

Yoko Sports on Instagram: “Yokon huippuluokan kelkkavarusteet löydät Motonetistä!!! Hae omasi nyt! #yoko #Repost @elinapalojarvi with @make_repost・・・Sm-kausi avattu viime viikonloppuna Paljakassa, finaalissa kuudes🏁 Mun uusi @yokosports ”Kisa”-ajopuku saapui just sopivasti kisoihin. Oon todella tyytyväinen tähän pukuun, mukava ja kevyt päällä, joustava sekä istuu hyvin. Plus menee sävy sävyyn mun kelkan kans😎 Irroitettavan vuoren ansiosta sopii mainiosti myös lauhemmille keleille. Mun suositukset lähtee ehdottomasti tälle👌 @motonetmp @motonetfi 📷@hirsikimmo KIITOS:@yokosports#paltek@loukkomotors@lassen.metalli@easyfitvaasa@teipparit_com@teamlaine.fisekä @laamavuorisnowcross avusta🙏”

yokosports Roiku ja voita Motonetin MP23-osastolla!! Palkintona ajolasit, reppu tai pipo! Tule ja osallistu! #yoko #motonet… more.

160 Likes, 0 Comments – Yoko Sports (@yokosports) on Instagram: “Yokon huippuluokan kelkkavarusteet löydät Motonetistä!!! Hae omasi nyt! #yoko #Repost @elinapalojarvi with @make_repost・・・Sm-kausi avattu viime viikonloppuna Paljakassa, finaalissa kuudes🏁 Mun uusi @yokosports ”Kisa”-ajopuku saapui just sopivasti kisoihin. Oon todella tyytyväinen tähän pukuun, mukava ja kevyt päällä, joustava sekä istuu hyvin. Plus menee sävy sävyyn mun kelkan kans😎 Irroitettavan vuoren ansiosta sopii mainiosti myös lauhemmille keleille. Mun suositukset lähtee ehdottomasti tälle👌 @motonetmp @motonetfi 📷@hirsikimmo KIITOS:@yokosports#paltek@loukkomotors@lassen.metalli@easyfitvaasa@teipparit_com@teamlaine.fisekä @laamavuorisnowcross avusta🙏”

Keywords: motonet kelkkavarusteet