Mies mechelininkadulla

Mies Mechelininkadulla – Kuukausiliite | HS.fi

Heikki Aittokoski oli yhdeksänvuotias, kun se tapahtui. Suomi oli maa, jossa tehtiin enemmän itsemurhia kuin missään muualla läntisessä Euroopassa.

Heikki Aittokoski oli yhdeksänvuotias, kun se tapahtui. Suomi oli maa, jossa tehtiin enemmän itsemurhia kuin missään muualla läntisessä Euroopassa. Mutta nyt itsemurhien määrä on puolittunut. Miten se on mahdollista?

11/2020: Mies Mechelininkadulla – Supla

Vuoden juttu: Heikki Aittokoski | Suuri Journalistipalkinto | Yle Areena

5.3.2021 — Vuoden juttu -ehdokas: Heikki Aittokoski: Mies Mechelininkadulla. HS Kuukausiliite 10/2020 Heikki Aittokoski kertoo Helsingin Sanomien …

Vuoden juttu -ehdokas: Heikki Aittokoski: Mies Mechelininkadulla. HS Kuukausiliite 10/2020Heikki Aittokoski kertoo Helsingin Sanomien Kuukausiliitteen jutussa Helsingin Mechelininkadulla vuonna 1979 tapahtuneesta itsemurhasta. Juttu laajenee käsittelemään, kuinka itsemurhat ovat vuosikymmenten aikana vähentyneet. Jutun lopussa käy ilmi, että Mechelininkadulla itsemurhan tehnyt mies oli yhdeksänvuotiaan Heikki Aittokosken isä.

Vuoden juttu: Heikki Aittokoski | Suuri Journalistipalkinto

14.11.2020 — Kuukausiliitteen #itsemurha:a käsittelevä artikkeli “Mies Mechelininkadulla” lujitti entisestään käsitystäni.

Simon Elo on Twitter: “Olen aina ajatellut, että …

Iltalehti

23.8.2017 — Autoa ajanut mies muun muassa kaahasi yli 100 km/h nopeutta Mechelininkadulla sekä ajoi vastaantulevien kaistoilla ja raitiovaunukaistoilla.

Mies ja nainen kaahasivat anastetulla autolla Helsingissä

21.12.2015 — Onnettomuuspaikka sijaitsee Helsingin Mechelininkadulla lähellä … Paikalle sattunut mies näki lapsen makaavan kadulla ja soitti …

Lapsi kuoli suojatielle – Sadat autot kaahaavat paikalla …

Poliisi pysäytti kännykkään puhuneen autoilijan – kuljettaja latasi uskomattoman kommentin – Kotimaa – Ilta-Sanomat

21.12.2022 — Mä olen nyt 57-vuotias mies kuitenkin, että kyllä mä itse päätän mitä … kertoo videon olevan viime viikolta Mechelininkadulta Töölöstä.

Ilta-Sanomat tavoitti Dennis Pastersteinin, joka kertoo videon olevan viime viikolta Mechelininkadulta Töölöstä.

palkintoehdokkaat | Vuoden Juttu -sarjassa ehdolla ovat …

Yle: Venäjä vaatii Suomea saattamaan vastuuseen Venäjän lipun itsenäisyyspäivänä polttaneet ihmiset

10.12.2022 — Yle: Venäjä vaatii Suomea saattamaan vastuuseen Venäjän lipun itsenäisyyspäivänä polttaneet ihmiset. Itsenäisyyspäivän iltana muutama mies …

Venäjän ulkoministeriö vaatii Helsingissä itsenäisyyspäivänä Venäjän lipun polttaneiden ihmiset saattamista vastuuseen, kertoo Ylen uutiset viitaten ulkoministeriön lausuntoon.

Keywords: mies mechelininkadulla