Keinonahka biltema

Styling – Autoilu – MP – Biltema

Styling – Biltema.fi

Tee autostasi oman näköisesi esimerkiksi tarrojen ja ratinsuojan avulla! Päivitä renkaisiisi uudet pölykapselit tai piristä autosi sisätiloja uusilla …

Tee autostasi oman näköisesi esimerkiksi tarrojen ja ratinsuojan avulla! Päivitä renkaisiisi uudet pölykapselit tai piristä autosi sisätiloja uusilla penkinpäällisillä. Meiltä löydät kaiken tarvittavan edulliseen hintaan.

Auton ulkopuolen koristelu – Biltema

Ulkopuoli – Biltema.fi

Auton ulkopuolen koristelu · Hiilikuitukalvo 3D · Ajovalokalvo, savunvärinen.

Täältä löydät esimerkiksi hienot venttiilin hatut, koristeruuvit sekä hiilikuitukalvot.

Tarvikkeet auton sisätiloihin – Biltema.fi

Lasten turvallisuus autossa on erittäin tärkeää ja meiltä löydät tarvikkeet turvalliseen ajomatkaan kaikenikäisille lapsille.

Valikoimamme käytännöllisiä tuotteita auton sisätiloihin tekee ajomatkasta mukavan ja nautinnollisen kokemuksen. Meiltä löydät kaiken mukavista niskatyynyistä roskakoreihin, puhelintelineisiin sekä handsfree-laitteisiin.

Vedin keinonahkaa/sinkkiä – Biltema.fi

Vedin keinonahkaa/sinkkiä. Tuotenro. 89-096. Tuotetta on varastossa seuraavissa 18 tavaratalossa.

Tyylikäs vedin keittiön kaappeihin, lipaston laatikoihin, vaatekaappeihin jne. Valmistettu mustasta keikonahkasta/kromatusta sinkistä. Mukana kaksi 30 mm:n ruuvia, katkaistaan tarvittaessa.

Suojaa ja hoitoa nahkatuotteille edullisesti – Biltema.fi

Bilteman edullisilla nahanhoitotuotteilla voi puhdistaa nahkatuotteet ja pidentää niiden käyttöikää. Katso lisää Nahanhoito.

Pidä huolta nahkatuotteistasi Bilteman edullisilla nahanhoitotarvikkeilla.

Koiranvuode – Biltema.fi

Kaikkien koirien suosikkivuode. Pehmeä ja mukava. Helppo puhdistaa. Pyyhi pesuaineliuokseen kostutetulla kankaalla. Vältä naarmuttavia puhdistusaineita.

Kaikkien koirien suosikkivuode. Pehmeä ja mukava. Helppo puhdistaa. Pyyhi pesuaineliuokseen kostutetulla kankaalla. Vältä naarmuttavia puhdistusaineita. Ne voivat vahingoittaa vuoteen pintaa.

Neopreenibootsit, large – Biltema.fi

Suojaavien saappaiden ulkopinta on keinonahkaa. Tarranauhakiinnitys. Käsinpesu, 30°. Myydään pareittain.

Turvakenkä, yleiskäyttöön – Biltema.fi

Yksinkertainen ja suojaava turvakenkä keinonahkaa; turvakärki ja naulaanastumissuoja (terästä). Heijastinsomisteet lisäävät näkymistä pimeässä.

Turvakenkä, yleiskäyttöön

Vinyylimaali, suihke, 400 ml – Biltema.fi

Muuttaa auton muovipintojen väriä. Sisäkattoon, seiniin, peileihin, kojelautoihin, oven sivuihin ja verhoiluihin. Toimii hyvin myös tietokoneissa, …

Vinyylimaali, suihke, 400 ml

Keywords: keinonahka biltema