Katsastus tornio motonet

Katsasta autosi Merilapin katsastuksessa Torniossa

Katsasta autosi Merilapin katsastuksessa Torniossa – Avainasemat

Toimipisteemme sijaitsee Tornion Motonetin tiloissa, osoitteessa Raumontie 1. Katsastusasemamme palvelut kattavat kevyen kaluston kaikki katsastukset.

Tervetuloa katsastamaan ajoneuvosi Merilapin katsastukseen Tornioon. Tutustu tarkemmin palveluihimme ja varaa aika!

Hinnasto, Merilapin katsastus, Tornio – Avainasemat

Hinnasto, Merilapin katsastus, Tornio ; henkilö- ja pakettiautot / /, 49 € ; Jälkitarkastus, 25 € ; Muualta tulevat jälkitarkastukset vähintään hinnaston mukainen.

Merilapin Katsastus Tornio – Ajanvaraus

Merilapin Katsastus Tornio. Raumontie 1. 95400 Tornio. 016 425 0030. palaute@avainasemat.fi. Ma-pe klo 8-16.00 Nettivaraus vain henkilö- ja pakettiautojen …

Tornio – A-Katsastus

Tornio. Torpinkatu 17, 95420 Tornio. Varaa aika … Aukioloajat Katsastuspalvelut Ajokortit ja lupapalvelut Rekisteröinnit. Kartta Näytä sijainti kartalla …

Merilapin Katsastus Tornio – Katso hinnat ja arvostelut

Merilapin Katsastus Tornio – Katso hinnat ja arvostelut | Katsastushinnat.fi

Merilapin Katsastus Tornio sijaitsee osoitteessa Raumontie 1, 95400 Tornio. Katso puolueettomat arviot, hinnat ja aukioloajat ja vertaa alueen muihin …

Merilapin Katsastus Tornio sijaitsee osoitteessa Raumontie 1, 95400 Tornio. Katso puolueettomat arviot, hinnat ja aukioloajat ja vertaa alueen muihin asemiin.

Veneen katsastus | Motonet Oy

Veneesi voidaan katsastaa mikäli kuulut veneseuraan ja veneesi on kirjattu veneseuran rekisteriin. Katsastuksen voi suorittaa myös toisen veneseuran katsastaja.

Katsastuksen tarkoituksena on ylläpitää ja parantaa veneilyturvallisuutta ohjeistamalla veneilijöitä ja kehittämällä veneiden varusteita ja tarvikkeita.

Motonet korjaamo Tornio

Korjaamo Motonet korjaamo Tornio

Suoritamme henkilö- ja pakettiautojen huolto- ja korjaustyöt. Huollot, määräaikaishuollot valmistajan huolto-ohjelman mukaan, katsastustarkastukset, …

Korjaamo Motonet korjaamo Tornio – Raumontie 1, 95420 Tornio. Aukioloajat: Arkisin 7:30-16:30, Lauantaisin suljettu, Sunnuntaisin suljettu

Motonet-korjaamot

Motonet autokorjaamot | Motonet Oy

Katsastutamme auton puolestasi, käytämme auton katsastuksessa. Palvelu sisältää viranomaismaksut ja lakisääteiset mittaukset.

Motonet autokorjaamot ja autohuolto

Merilapin Katsastus, Tornio – Suomen Työkalu

Uuden katsastusaseman suunnittelu ja kalustaminen, uuden Motonet myymälän yhteyteen Torniossa. Toimitus sisälsi kaikki, katsastusvälineet.

Tornion Katsastus | Yksityinen ja riippumaton suomalainen …

Tornion Katsastus | Yksityinen ja riippumaton suomalainen katsastusasema

Tornion Katsastus Oy on vuonna 1998 perustettu yksityinen ja riippumaton suomalainen katsastusasema. Jälkitarkastus ilmaiseksi !

Keywords: katsastus tornio motonet