Caroline Monacon prinsessa: Tutustu Monacon ruhtinasperheeseen

Monaco on pieni ruhtinaskunta Välimeren rannalla. Ruhtinasperheellä on tärkeä rooli Monacon hallinnossa ja tunnetuin jäsen on prinsessa Caroline Monacon prinsessa. Hän on yksi eurooppalaisen aatelisen tunnetuimmista ja vaikutusvaltaisimmista henkilöistä. Tässä artikkelissa tutustumme tarkemmin Caroline Monacon prinsessaan ja hänen perheeseensä.

Prinsessa Caroline Monacon prinsessa

Prinsessa Caroline syntyi 23. tammikuuta 1957 Monacossa. Hän on Monacon ruhtinas Rainier III:n ja Grace Kellyn vanhin tytär. Carolinella on kaksi nuorempaa veljeä, Albert II ja Prinsessa Stephanie.

Caroline sai perinnöksi kauneuden, charmia ja eleganttia tyyliä vanhemmiltaan. Hän on tunnettu tyylikkäistä puvuistaan ja taitavasta muoti-ikoniuden luomisesta. Caroline on ollut mukana useissa hyväntekeväisyysprojekteissa ja hänellä on aktiivinen rooli Monacon sosiaalisten ja kulttuuristen asioiden edistämisessä.

Prinsessa Caroline on ollut naimisissa kolme kertaa. Ensimmäinen avioliitto oli Philippe Junotin kanssa vuonna 1978, mutta he erosivat kaksi vuotta myöhemmin. Toisessa avioliitossa hän oli ruhtinas Ernst August of Hanoverin kanssa vuosina 1999-2009. Kolmas avioliitto oli prinsessa Caroline ja ruhtinas Ernst Augustin eron jälkeen kuolleelle Stefano Casiraghille. Heillä oli yhdessä kolme lasta: Andrea, Charlotte ja Pierre. Stefano menehtyi traagisesti onnettomuudessa vuonna 1990.

Monacon ruhtinasperhe

Ruhtinasperhe on hallinnut Monacon ruhtinaskuntaa jo vuosisatojen ajan. Tällä hetkellä ruhtinas Albert II on Monacon hallitsija. Hän nousi ruhtinaaksi vuonna 2005 isänsä, ruhtinas Rainier III:n kuoltua.

Ruhtinas Albert on yksi Euroopan harvoista hallitsevista monarkioista. Hän on tunnettu ympäristönsuojelusta ja on toiminut kansainvälisesti tunnetun ympäristöjärjestön, Green Cross Internationalin, puheenjohtajana. Albert II:lla on kaksi lasta, Jacques ja Gabriella, jotka ovat prinsessa Charlotten serkkuja.

Prinsessa Stephanie, Caroline Monacon prinsessan nuorempi sisar, on myös aktiivinen julkisuuden henkilö. Hän on ollut mukana monissa taide- ja kulttuuriprojekteissa ja on tunnettu myös musiikin ja muodin maailmassa. Stephaniella on kolme lasta.

Yhteenveto

Caroline Monacon prinsessa on tunnettu eurooppalainen aatelinen, joka on vaikuttanut merkittävästi Monacon sosiaalisiin ja kulttuurisiin asioihin. Hänellä on aktiivinen rooli hyväntekeväisyysprojekteissa ja hän on myös luonut itsensä muoti-ikoniuden kautta. Monacon ruhtinasperheellä on pitkä historia ja nykyään ruhtinas Albert II johtaa Monacon ruhtinaskuntaa. Carolinella on kaksi nuorempaa veljeä, joista Stephanie on myös aktiivinen julkisuuden henkilö.

Artiklen Caroline Monacon prinsessa: Tutustu Monacon ruhtinasperheeseen har i gennemsnit fået 4.2 stjerner baseret på 13 anmeldelser