Biltema uppopumppu

Uppopumput ja vesipumput – Biltema.fi

Uppopumput soveltuvat esimerkiksi veden ottamiseen järvestä tai kaivosta sekä vesisäiliöiden tyhjennykseen. Löydät täältä myös kastelupumput, automaattipumput …

Kun juoksevaa vettä ei ole, se pitää pumpata itse. Uppopumput ja vesipumput toimivat myös tilojen kuivatuksessa ja automaattisessa kastelussa. Tietenkin Biltemasta.

Uppopumppu DP 402 – Biltema.fi

Uppopumppu säädettävällä pohjalevyllä, joka mahdollistaa tyhjentämisen 1 …

Uppopumppu säädettävällä pohjalevyllä, joka mahdollistaa tyhjentämisen 1 mm:iin asti. Sopii kuivatukseen, vesisäiliöiden tyhjennykseen sekä veden ottoon kaivosta tai järvestä. Säädettävä tasokytkin. Mukana letkuliitin. 230 V.

Uppopumppu DP 1001 – Biltema.fi

Pumppupesä ruostumatonta terästä, puhtaan ja lievästi epäpuhtaan veden …

Pumppupesä ruostumatonta terästä, puhtaan ja lievästi epäpuhtaan veden pumppaamiseen. Varustettu tasokytkimellä, sietää korkeintaan 35 mm:n kokoisia hiukkasia. Sivun ulostulossa on suuri kapasiteetti. Sopii kuivatukseen, vesisäiliön tyhjennykseen sekä veden ottoon kaivosta. 230 V.

VESIPUMPPU – Biltema.fi

Etsi autoosi sopivat Uppopumput ja vesipumput … Osta verkosta ja nouda …

VESIPUMPPU

Pumppu – Biltema.fi

Muovinen. Toimii lappoperiaatteella. Sopii useimpien ohuiden nesteiden …

Muovinen. Toimii lappoperiaatteella. Sopii useimpien ohuiden nesteiden pumppaamiseen. Pituus: 52 cm, imuputki 37 cm ja taipuisa poistoputki 53 cm.

Bensiinikäyttöinen vesipumppu GP 19 – Biltema.fi

Vesipumppu puhtaalle vedelle. Kuivaukseen, kasteluun, vedensiirtoon ym.

Vesipumppu puhtaalle vedelle. Kuivaukseen, kasteluun, vedensiirtoon ym. Putkiliitäntä 1,5″. Letkuliitin 1,5” ja pohjasiivilä mukana. HUOM: Ei sisällä moottoriöljyä, SAE 10W/40.

Automaattipumppu PA 1301 – Biltema.fi

Automaattiseen kasteluun ja vapaa-ajan asunnon vesihuoltoon. Myös uima-altaiden …

Automaattipumppu PA 1301

Kastelupumppu BP 801 – Biltema.fi

Kastelupumppu kasteluun, veden poistamiseen, kaivojen, altaiden ym.

Kastelupumppu kasteluun, veden poistamiseen, kaivojen, altaiden ym. tyhjentämiseen. Tilapäiseen käyttöön tai kiinteästi asennettavaksi. Pumppupesä muovia.

PESULAITTEEN PUMPPU VOLVO – Biltema.fi

Ei tuotekohtaista kuvaa!

Keywords: biltema uppopumppu, biltema vesipumppu, uppopumppu biltema, vesiautomaatti biltema, biltema vesiautomaatti, painevesiautomaatti biltema, suihkulähdepumppu biltema