Biltema terassimaali

Terassikuultomaali, 2,5 L – Biltema.fi

Terassikuultomaali on pigmentoitu liuotinpohjainen öljykuultomaali varsinkin kyllästetylle puulle ulkotiloihin. Suojaa tehokkaasti ja syvältä.

Terassikuultomaali on pigmentoitu liuotinpohjainen öljykuultomaali varsinkin kyllästetylle puulle ulkotiloihin. Suojaa tehokkaasti ja syvältä. Tämä maali perustuu silikonialkydiin, jolla kestää UV-säteilyä paremmin kuin muut alkydiöljyt, sekä kiinalaiseen puuöljyyn, joka tunkeutuu ja kestää vettä muita öljyjä paremmin. Terassikuultomaalia valmistettaessa on käytetty kaikkein parasta ja uusinta tekniikkaa, esimerkiksi värimuutoksia vähentävää nanotekniikkaa. Terassikuultomaali ei sisällä tensidejä. Tämä vähentää kosteuden imeytymisen vaaraa. Tämä maali estää halkeilemista, sinistymistä ja homehtumista.  Tätä maalia suositellaan ulkoterasseihin, puutarhan rakenteisiin, ulkokalusteisiin ja haluttaessa läpikuultavaa suojaa ilman värikerrosta. Öljy tunkeutuu syvälle, joten tämä maali soveltuu mainiosti esimerkiksi tiikille sekä muille koville tai rasvaisille eksoottisille puulajeille. Terassikuultomaali on oikea valinta hirsitalon maalaamiseen, jos halutaan välttää säröilevää pintakalvoa. Käyttöohje: Pohjan on oltava kiinteä, kuiva ja hyvin puhdistettu, teräsharjattu ja/tai hiottu. Irtonainen, huokoinen ja mädäntynyt puu poistetaan. Levitä terassikuultomaalia siveltimellä, rätillä tai töpöttämällä, kunnes sitä ei enää imeydy pintaan. Pyyhi ylimääräinen maali pois muutaman minuutin kuluttua kankaalla tai sienellä. Maalaaminen voidaan poistaa tarvittaessa maalin kuivuttua. Terassikuultomaalin on tunkeuduttava pintaan. Se ei saa muodostaa pintaan kalvoa. Terassikuultomaali ei sovellu suuren kuiva-ainepitoisuutensa vuoksi pohjamaaliksi, jonka päälle maalataan varsinaisella maalilla.  HUOM! Sisältää kuivuvia öljyjä. Itsesyttymisvaara. Käytetyt rievut ja trasselit jne. laitetaan veteen tai poltetaan.

Terassikuultomaali V, 2,5 L – Biltema.fi

Terassikuultomaali V, 2,5 L.

Terassikuultomaali V, 2,5 L

Ulkomaalit – Biltema.fi

Meiltä löydät laajan valikoiman ulkomaaleja kuten julkisivumaalit, peltikattomaalit, punamultamaalit, mineraalimaalit, ulkopohjamaalit ja kuultomaalit.

Puuöljyt – Biltema.fi

Biltemasta löydät erilaiset puuöljyt edullisesti! Meiltä löydät puuöljyt sekä ulkokäyttöön että sisäkäyttöön ja moniin käyttökohteisiin.

Maalaus – maalit sisälle ja ulos – Biltema.fi

Biltemasta löydät maalit sisä- ja ulkotiloihin. Meiltä saat myös erilaiset puuöljyt sekä maaliruiskut ja muut maalaustarvikkeet ja -välineet edulliseen …

Biltemasta löydät maalit sisä- ja ulkotiloihin. Meiltä saat myös erilaiset puuöljyt sekä maaliruiskut ja muut maalaustarvikkeet ja -välineet edulliseen hintaan.

V33 5l terassimaali puulle vesiohenteinen harmaa – Prisma

V33 5l terassimaali puulle vesiohenteinen harmaa | Prisma verkkokauppa

V33 5l terassimaali puulle vesiohenteinen harmaa ja tuhansittain muita tuotteita löydät Prisman verkkokaupasta. Tervetuloa tutustumaan valikoimaan!

Puulakka, puuöljy tai terassiöljy netistä – Puuilo

Puuilosta ostat vaivattomasti ja edulliseen hintaan lakat, puuöljyt ja puuvahat. Tutustu valikoimaamme ja tilaa netistä tai vieraile myymälöissämme.

Puuöljyt | Motonet Oy

Tuoteryhmä: Puuöljyt.

Tuoteryhmä: Puuöljyt

Piha ja terassit | Page 2 – TechBBS

19.4.2021 — … saanut vetää joka vuosi kun käyttänyt näitä Bilteman, motonetin yms. halpislitkuja. … Onko kokemuksia tälläisestä terassimaalista?

Keywords: biltema terassimaali