Biltema pulkka

Pulkat, rattikelkat ja muut talvilelut – Biltema.fi

Meiltä löydät erilaiset välineet mäenlaskuun sekä talvesta nauttimiseen! Valikoimaamme kuuluu esimerkiksi pulkat, liukurit, rattikelkat ja vauvapulkat.

Pulkka – Biltema.fi

Mäenlaskuun lumisissa rinteissä. Värit: sininen ja vaaleanpunainen.

Pulkka

Pulkka – Biltema.fi

Varovasti mäessä! Mäenlasku hyvällä pulkalla on hauskinta mitä lumisena …

Varovasti mäessä! Mäenlasku hyvällä pulkalla on hauskinta mitä lumisena talvena voi tehdä. Hyvällä onnella olet nopeampi kuin ystäväsi. Tämä yksinkertainen ja tyylikäs peruspulkka on helppo vetää mäen päälle vetonarun avulla. Useita värejä. VAROITUS!   Käytä vain lumen peittämällä maalla, jossa ei ole esteitä eikä jyrkkiä rinteitä. Nopeus saattaa kohota suureksi. Käytä vain aikuisen valvonnassa loukkaantumisriskin vähentämiseksi. Käytä hyväksyttyä kypärää. Ei sovellu alle 3-vuotiaille. Pitkä naru. Kuristumisvaara.

Vauvapulkka – Biltema.fi

Muovinen pulkka, jossa on selkänoja, vetonaru ja turvavaljaat.

Vauvapulkka

Pulkka, jarrullinen, pieni – Biltema.fi

Mäenlaskuun ja leikkimiseen lumisissa rinteissä. Ohjaus- ja jarruvivut.

Pulkka, jarrullinen, pieni

Pulkka, jarrullinen, iso – Biltema.fi

Mäenlaskuun ja leikkimiseen lumisissa rinteissä. Ohjaus- ja jarruvivut.

Pulkka, jarrullinen, iso

Vauvankelkka – Biltema.fi

Tämän vakaan Vauvankelkkaan ansiosta voit ottaa pienimmätkin mukaan lumisiin …

Tämän vakaan Vauvankelkkaan ansiosta voit ottaa pienimmätkin mukaan lumisiin seikkailuihin. Lämmittävä istuin ja selkänojatyyny varmistavat mukavuuden, ja turvavaljaat ja sivujen kallistussuojat turvaavat matkanteon. Vauvankelkka on helppo vetää narun avulla. VAROITUS! Vauvankelkka ei saa käyttää mäissä. Sitä on aina vedettävä ja siirrettävä tasaisella maalla.

Rattikelkka – Biltema.fi

Talviseen mäenlaskuun. Ratti, metalliset jalakset ja vetonaru.

Rattikelkka

Liukurimatto – Biltema.fi

Liukuri luistaa mäessä todella hyvin. Laskupatja, liukurimatto, lumipatja…

Varovasti mäessä! Mäenlasku hyvällä pulkalla on hauskinta mitä lumisena talvena voi tehdä. Liukuri luistaa mäessä todella hyvin. Laskupatja, liukurimatto, lumipatja… hauska varuste, joka kulkee mäen päälle helposti narusta vetämällä. Vetonarulla voi myös ohjata mattoa. Liukurimattoa voi käyttää myös kelkan tavoin ja vetää siinä lapsia talvisilla kävelylenkeillä. Se toimii myös lämpimänä alustana grillipaikalla. Useita värejä. VAROITUS!  Käytä vain lumen peittämällä maalla, jossa ei ole esteitä eikä jyrkkiä rinteitä. Nopeus saattaa kohota suureksi. Käytä vain aikuisen valvonnassa loukkaantumisriskin vähentämiseksi. Käytä hyväksyttyä kypärää. Ei sovellu alle 3-vuotiaille. Pitkä naru. Kuristumisvaara.

Keywords: biltema pulkka