Biltema prässi

Korjaamopuristimet – Biltema.fi

Osta & Nouda Drive In – Osta verkosta ja nouda tavaratalosta jo kahden tunnin kuluessa! Biltema App – 19 000 tuotetta taskussasi! Valikko Biltema logo.

Korjaamopuristin, 10000 kg – Biltema.fi

Hydraulinen korjaamopuristin siirrettävällä puristusmännällä, …

Hydraulinen korjaamopuristin siirrettävällä puristusmännällä, ihanteellinen pieneen verstaaseen. Vastepöydän korkeutta voi säätää työkappaleen koon mukaan. Täysvarusteltu, sisältää painemittarin ja kaksi V-lohkoa. HUOM ! Hydrauliöljy ei sisälly.

Korjaamopuristin, 20000 kg – Biltema.fi

Suurin aukko noin 100 cm männästä alimpaan asentoon, leimausläpimitta 48,1 mm.

Lattiamalli männällä, joka siirtyy sivusuunnassa.  Painemittari ja kaksi V-lohkoa.  Suurin aukko noin 100 cm männästä alimpaan asentoon, leimausläpimitta 48,1 mm.  Työalueen maksimikoko 530 x 940 mm. HUOM ! Hydrauliöljy ei sisälly. Tilavuus 800 ml.

Puristinlevy, yleismalli – Biltema.fi

Älä jää paitsi hyvistä tarjouksistamme ja viimeisimmistä uutisistamme!

Lisätarvike hydraulipuristimiin. Helpottaa esim. pyörän karan ja navan käsittelyä pyörälaakerin paikalleen puristamisen aikana ja toimii apuna holkkien puristamisessa. Kolmipistekosketus antaa vakaan tuen asennuksen ja irrotuksen aikana. Sisältö: Pohjalevy, jossa kierrereiät, ja kääntyvä osa, joka antaa joustavuutta. Tukipultit, aluslevyt ja mutterit.

Työkalusarja etupyörien laakereita varten – Biltema.fi

Etuvetoisten autojen keskiön ja laakeroinnin asentamiseen tai irrottamiseen tarvitsematta irrottaa ohjauskaraa ja joustintukea. Käytetään suoraan autoon.

Etuvetoisten autojen keskiön ja laakeroinnin asentamiseen tai irrottamiseen tarvitsematta irrottaa ohjauskaraa ja joustintukea. Käytetään suoraan autoon. Koska ohjauskaraa tai joustintukea ei tarvitse irrottaa, etukulmia ei tarvitse säätää työn jälkeen. Soveltuu erinomaisesti myös takapyörien laakerien irrottamiseen. Toimitetaan muovilaatikossa, jossa on kätevä kahva.

Yleiskäyttöinen sarja holkkien ja laakerien asennukseen …

Yleiskäyttöinen sarja holkkien ja laakerien asennukseen/irrotukseen, 26 osaa – Biltema.fi

Maksa joustavasti Biltema-kortilla! Tutustu tästä · Osta & Nouda. Osta verkosta ja nouda tavaratalosta jo 2 tunnin kuluttua!

Erinomainen yleissarja holkkien, laakereiden ym. irrotukseen/asennukseen. Käytetään mukana toimitettavien karojen, kiinteän hydraulisen puristimen tai hydrauliruuvin kanssa.  HUOM ! Käyttö vain käsivoimin (ei mutterinvääntimellä). Sisältö : 20 puristusholkkia 34–72 mm (2 mm välein) 2 välikappaletta (A-puolella 8 uraa, B-puolella 7 uraa) 4 karaa (M10, M12, M14, M16), pituus 450 mm, 27 mm 6-kulmainen mutteri

Tamforce hydrauliprässi 20T – Puuilo

Tamforce hydrauliprässi 20T | Puuilo

Tamforce hydrauliprässi 20T · Muut ostivat myös · Asiakaspalvelu · Tavaratalot · Avoimet työpaikat · Peräkärryn vuokraus · Tilaa uutiskirje ja voita 50 € lahjakortti.

Tamforce hydrauliprässi 20TKäytetään osien suoristamiseen, taivuttamiseen ja puristamiseen.

Hydrauliprässi – Kotiverstas.com

Hydrauliprässi

26.9.2019 — Mulla pieni pöydälle mahtuva 10t prässi, jossa voi siirtää sylinteriä ja … Kaverilla bilteman prässi ja ollut siihen tyytyväinen.

Hydrauliprässi

Torin 12t hydrauliprässi | Karkkainen.com verkkokauppa

4:n ylimmäisen pultin päälle, u-palkin väliin pistin putket jottei u-palkki taipuisi ja samalla hieman ryhdittää prässiä lisää.. toinen vaihtoehto olisi …

Torin laatua.

  • Kapasiteetti: 12 tonnia
  • Mitat: 1230x492x510 mm
  • Paino: 45 kg

Marknadskvalitet.

  • Kapacitet: 12 ton
  • Mått: 1230x492x510 mm
  • Vikt: 45 kg

Market quality.

  • Capacity: 12 tons
  • Dimensions: 1230x492x510 mm
  • Weight: 45 kg

Keywords: biltema prässi