Biltema laakerin ulosvetäjä

Pyöränlaakerit ulosvedin – Biltema.fi

Tämän ainutlaatuisen laakerien ulosvetimen avulla laakeri voidaan irrottaa työntämällä kaksi pallomaista osaa laakerin ulko- ja sisäpuoliskon laakeriradan …

Pyöränlaakerit ulosvedin

Ulosvetäjät – Biltema.fi

Valikoimastamme löydät useita erilaisia ulosvetäjiä kuten laakerien ulosvetäjä, pallonivelen ulosvetäjä sekä vaarnapultin ulosvetäjä.

Irrotustyökalut – Biltema.fi

Lähellä muita koneenosia sijaitsevien laakerien ja laakeriratojen irrottamiseen, kun tavalliset ulosvetimet eivät mahdu. Käytetään yhdessä.

Ulosvedin – Biltema.fi

Tiivistepesän ja laakeriradan asennustyökalu. 3990. Tiivistepesän ja laakeriradan asennustyökalu … Vaarnapultin ulosvetäjä, 4 osaa.

Ulosvedin

Ulosvedin, 0 – 100 mm – Biltema.fi

2-vartinen ulosvetäjä, jonka varret kääntyvät sisä- tai ulkopuolista otetta varten. … Tiivistepesän ja laakeriradan asennustyökalu.

2-vartinen ulosvetäjä, jonka varret kääntyvät sisä- tai ulkopuolista otetta varten.

Työkalusarja etupyörien laakereita varten – Biltema.fi

Etuvetoisten autojen keskiön ja laakeroinnin asentamiseen tai irrottamiseen tarvitsematta irrottaa ohjauskaraa ja joustintukea. Käytetään suoraan autoon.

Etuvetoisten autojen keskiön ja laakeroinnin asentamiseen tai irrottamiseen tarvitsematta irrottaa ohjauskaraa ja joustintukea. Käytetään suoraan autoon. Koska ohjauskaraa tai joustintukea ei tarvitse irrottaa, etukulmia ei tarvitse säätää työn jälkeen. Soveltuu erinomaisesti myös takapyörien laakerien irrottamiseen. Toimitetaan muovilaatikossa, jossa on kätevä kahva.

Hihnapyörien ulosvetäjä – Biltema.fi

Sisäinen laakeri helpottaa työtä ja lisää turvallisuutta. Vahvistettu ulosvetolevy, 12 erikokoista pulttia ja 9 kierteillä varustettua sovitinta, …

Työkalu hihnapyörien ja tärinänvaimentimien irrottamiseksi. Sisäinen laakeri helpottaa työtä ja lisää turvallisuutta. Vahvistettu ulosvetolevy, 12 erikokoista pulttia ja 9 kierteillä varustettua sovitinta, jotka sopivat useimpiin moottoreihin. Toimitetaan muovilaatikossa, jossa on kätevä kahva.

Ulosvetäjät | Motonet Oy

Motonetista löydät laajan valikoiman laadukkaita ulosvetäjiä erilaisiin käyttökohteisiin. Laakerin ulosvetäjät, akselitiivisteiden irroitustyökalut.

ulosvedin – IKH

LAAKERIN ULOSVEDINSARJA/LIUKUVASARA210.00€/ SRJIKH7390 Saatavilla verkkokaupasta. Tarkista myymäläkohtainen saatavuus jälleenmyyjältä.

Katso ulosvedin hakutulokset verkkokaupassamme. Löydät IKH:lta laajan valikoiman tuotteita. Nopea toimitus!

Keywords: biltema laakerin ulosvetäjä, laakerin ulosvetäjä biltema