Biltema hydrauliöljy

Hydrauliöljy ISO 32 – Biltema.fi

Etsi autoosi sopivat Hydrauliöljyt LHM+. Hae rekisterinumerolla. FIN Hae. Kuvaus. Erikoisöljy Citroënin jarru- ja hydraulijärjestelmiin.

Hydrauliöljy kaikkiin sisä- ja ulkotiloissa käytettäviin hydraulilaitteisiin. Suojaa erittäin hyvin kulumiselta. Öljy irtoaa helposti ilmasta ja sen suodattuvuuskerroin on korkea, mikä takaa laitteiden ongelmattoman käytön. Soveltuu myös sumutusvoiteluun ja kierrätysjärjestelmiin. Voidaan sekoittaa muiden mineraaliöljypohjaisten hydrauliöljyjen kanssa.

Hydrauliöljy ISO 46 – Biltema.fi

Täältä löydät työkalut ja tarvikkeet öljyjen vaihtamiseen sekä moottorin osien puhdistamiseen.

Hallinostinten, kaivinkoneiden, rakennuskoneiden ja haarukkatrukkien hydraulijärjestelmiin. Soveltuu hyvin kippivaihteisiin, nestekytkimiin ja tiettyihin momentinmuuntimiin. Hyvät ominaisuudet alhaisissa lämpötiloissa, soveltuu käyttöön kaikkina vuodenaikoina. 

Hydrauliöljy ISO 46 – Biltema.fi

Käyttöturvallisuustiedote asetuksen (EY) N:o 1907/2006 (REACH) mukaisesti. Hydrauliöljy. KOHTA 1: Aineen tai seoksen ja yhtiön tai yrityksen tunnistetiedot.

Teollisuusöljy sisä- ja ulkohydrauliikkaan. Tyypillisiä sovelluksia ovat voitelu- ja kiertojärjestelmät teollisissa korkeapainejärjestelmissä, kevyesti kuormitetuissa vaihteissa ja rullalaakereissa. Öljy perustuu korkealaatuisiin perusöljyihin ja kehittyneisiin lisäaineisiin, jotka suojaavat kulumiselta, hapettumiselta ja korroosiolta. Lisäksi öljyllä on erinomainen hydrolyyttinen stabiilisuus ja suodatettavuus. Täyttää seuraavat laatuvaatimukset : DIN 51524 Part 2 (HLP), Eaton Vickers I-286-S, M-2950-S, Denison HF-0, HF-1, HF-2, Cincinnati Machine P-70 (Hydraulic ISO 46). Säilytä lasten ulottumattomissa. Jos tarvitaan lääkinnällistä apua, näytä pakkaus tai varoitusetiketti. Käyttöturvallisuustiedote toimitetaan pyynnöstä. Hävitä sisältö/pakkaus kansallisten määräysten mukaisesti.

Hydrauliöljyt – Biltema.fi

13.4.2022 — Hydrauliöljy. 1.3 Käyttöturvallisuustiedotteen toimittajan tiedot. Tavarantoimittaja. BILTEMA SUOMI OY. Katuosoite. Iltaruskontie 2.

LHM+, 1 l – Biltema.fi

Erikoisöljy Citroënin jarru- ja hydraulijärjestelmiin. Tuotetta suositellaan käytettäväksi Citroënmerkkisten, vuoden 1967 mallisten ja sitä uudempien sekä muiden LHM-öljyä käyttävien autojen jarru- ja hydraulijärjestelmiin. Öljyä voidaan sekoittaa muiden LHM-öljyjen kanssa, mutta sitä ei saa sekoittaa muihin jarru- tai hydraulinesteisiin. Mineraaliöljy, jonka kylmän ilman ominaisuudet ja voiteluominaisuudet ovat erinomaiset. Öljyllä on hyvä hapettamiskestävyys, korkea viskositeetti-indeksi sekä erittäin hyvä leikkauskestävyys.

Öljytyökalut – Biltema.fi

Täältä löydät työkalut ja tarvikkeet öljyjen vaihtamiseen sekä moottorin osien puhdistamiseen.

Moottoriöljyt – Biltema.fi

Biltemasta löydät laadukkaat täyssynteettiset- ja puolisynteettiset moottoriöjyt, mineraaliöljyt, vaihteistoöljyt sekä muut öljyt edulliseen hintaan.

Hydrauliöljy – Biltema

Hydrauliöljy ISO 46 – Biltema

Keywords: biltema hydrauliöljy