Biltema bmx

BMX-pyörät Biltemasta- aina edulliseen hintaan!

BMX-pyörät Biltemasta- aina edulliseen hintaan! – Biltema.fi

Bilteman valikoimasta löydät BMX-pyörät kaikenkokoisille kuskeille. Olitpa sitten lähtemässä parkkiin tai motocross radalle, niin meiltä löydät sopivan …

Bilteman valikoimasta löydät BMX-pyörät kaikenkokoisille kuskeille. Olitpa sitten lähtemässä parkkiin tai motocross radalle, niin meiltä löydät sopivan pyörän juuri sinulle!

BMX 20″ – Biltema.fi

Raskaampaan käyttöön suunniteltu BMX. Vahva vääntöjäykkä 6061-alumiinirunko …

Raskaampaan käyttöön suunniteltu BMX. Vahva vääntöjäykkä 6061-alumiinirunko ja teräshaarukka. Teräksinen ohjaustanko kovaan rasitukseen, korkeus 190 mm (7,5″). Lock-on-kädensijat varmistavat optimaalisen ja pitävän otteen. 20-tuumaiset alumiinivanteet ja VEE Tiresin optimaalisen pitävät 20″ x 2,0″ -renkaat. Kolmiosainen kampisarja 170 mm taotuilla teräskammilla. 25-hampainen eturatas ja 10-hampainen rataspakka takana. KMC:n ketju. Pyörässä ei ole jalkajarrua. Etu- ja takapyörän vannejarruja käytetään ohjaustangon jarrukahvojen avulla. Jos pyörässä on jalkajarru, se ei sovellu esimerkiksi BMX-radoille tai temppuiluun. Ajajan maks.paino: 45 kg.

BMX 18″ – Biltema.fi

Raskaampaan käyttöön suunniteltu BMX-pyörä.

Raskaampaan käyttöön suunniteltu BMX-pyörä. Vahva vääntöjäykkä 6061-alumiinirunko ja teräshaarukka. Teräksinen ohjaustanko kovaan rasitukseen, korkeus 150 mm (5,9″). Lock-on-kädensijat varmistavat optimaalisen ja pitävän otteen. 18-tuumaiset alumiinivanteet ja VEE Tiresin optimaalisen pitävät 18″ x 2,1″ -renkaat. Yksiosainen kampisarja 127 mm kammilla. 25-hampainen eturatas ja 16-hampainen vapaaratas takana. Pyörässä ei ole jalkajarrua. Etu- ja takapyörän vannejarruja käytetään ohjaustangon jarrukahvojen avulla. Jos pyörässä on jalkajarru, se ei sovellu esimerkiksi BMX-radoille tai temppuiluun. Ajajan maks.paino: 45 kg.

BMX 16″ – Biltema.fi

BMX-pyörä pienimmille ajajille. Pyörä on suunniteltu raskaaseen käyttöön: …

BMX-pyörä pienimmille ajajille. Pyörä on suunniteltu raskaaseen käyttöön: vahva vääntöjäykkä 6061-alumiinirunko ja teräshaarukka. Teräksinen ohjaustanko kovaan rasitukseen, korkeus 150 mm (5,9″). Lock-on-kädensijat varmistavat optimaalisen ja pitävän otteen. 16-tuumaiset alumiinivanteet ja VEE Tiresin optimaalisen pitävät 16″ x 2,1″ -renkaat. Yksiosainen kampisarja 114 mm kammilla. 25-hampainen eturatas ja 16-hampainen vapaaratas takana. Pyörässä ei ole jalkajarrua. Etu- ja takapyörän vannejarruja käytetään ohjaustangon jarrukahvojen avulla. Jos pyörässä on jalkajarru, se ei sovellu esimerkiksi BMX-radoille tai temppuiluun. Ajajan maks.paino: 45 kg.

Polkupyörän poljin BMX/MTB – Biltema.fi

Polkupyörän poljin BMX/MTB.

Polkupyörän poljin BMX/MTB

Polkupyörän poljin BMX/MTB – Biltema.fi

Polkupyörän poljin BMX/MTB. 27-234. Kierre:9/16 “; Polkimen kosketusalue:97 x 102 mm; Paino:225 g. Tuotetta on varastossa seuraavissa 18 tavaratalossa.

Polkupyörän poljin BMX/MTB

Polkupyörät – Kaikki tarvittava pyöräilyyn – Biltema.fi

Polkupyörät ja kaikkea pyöräilyyn · Naisten polkupyörät · Miesten polkupyörät · Sähköpyörät · Sähköpotkulaudat · Maastopyörät (MTB) · BMX · Nuorten polkupyörät · Lasten …

Biltemasta löydät polkupyörät joka polkijalle. Meillä on paljon eri malleja erilaisiin tarpeisiin. Lisäksi saat meiltä varaosat ja polkupyörätarvikkeet.

Onko bilteman BMX fillari hyvä laatuinen??

Onko bilteman BMX fillari hyvä laatuinen?? – – Suomi24 Keskustelut

bilteman kaikki muut pyörät on iha paskoi paitsi yosemite bmx se o huippu kävin helsingin dirtil ni yks jätkä kysy mult paljol myyt sen ja muutenki jos …

Niin onko bilteman BMX pyörä hyvä, ja hyvä laatuinen?? Sen hinta on 175 €.

biltema yosemite bmx – Fillaritori.com

Kuvaus: tästä halpa bmx pyörä. pienellä laitolla tästä saa hyvän (uus penkki ja palajarru). miinukset: ei ole jarruja ei palajarru paljoa maksa ja en ole …

Keywords: biltema bmx, bmx pyörä biltema, biltema bmx pyörä, bmx biltema