Bete lotto värikartta

Bete värit: Lotto – Nils Master

Nils Master

BETE LOTTO VÄRIKARTTA / COLOUR CHART: Vuodesta 1963. Finlandia-uistin Oy perustettiin vuonna 1963 kahden veljeksen, Hannu ja Kalevi Kankaan toimesta.

Bete Lottojen värikartta. Colour chart for Bete Lotto Spinners.

Bete Lotto 9 g / 3,5 cm lippa | Karkkainen.com verkkokauppa

Bete Lotto 9 g / 3,5 cm lippa.

Lotto kuuluu Lapin kävijöiden perusvarustukseen. Pintakulkuisella Lotolla voi kalastaa matalatkin kosket, ja pitkäheittoisena sillä tavoittaa vastarannankin ottipaikat. Lotto soveltuu niin järvi- kuin jokikalastukseen ja se on lohikalojen suuressa suosiossa. Loton kalanmuotoinen runko pysyy paikallaan kelattaessa. Tämän vuoksi Lotto ei kierrä siimaa.

Lotto toimii tehokkaasti heitto- ja vetouistelussa virtaavissa vesissä, pienillä järvillä ja lammilla. Loton lehdet on tehty hienoista materiaaleista: kuparista, alpakasta ja messingistä.

Pohjois-Suomessa kalastettaessa Lotto on parhaimmillaan harjukselle, taimenelle ja raudulle. Etelä-Suomessa sillä saa parhaiten kirjolohta, taimenta, haukea ja ahventa. Lotto on monipuolinen lippauistin, joka toimii melkein missä tahansa.

Runkomateriaalina 9, 12 ja 15 g Lotoissa on muovi.

For salmonids and perch and the absolute choice for river fishing, but we recommend our Bete Lotto for surf fishing also. Easy to cast and can be fished with slow speed. Bete Lotto is the only lure you’ll ever need for trout, grayling and char fishing, but works well with perch fishing also. Lotto Spinner’s specially fish shaped and weighed body is plastic molded and hand painted for the best possible finish. The body of the Lotto Spinner will not rotate thus preventing line from twisting. Lotto Spinner is an excellent choice when only a spinner bait will to the job. Available in five sizes and over 60 colours. Blade material is real copper, brass or German silver. Armed with VMC hooks. Each lure made by Finlandia-uistin Oy is individually quality controlled before packaging and our products are made of the finest and most durable materials. As a sign of Finnish handicraft our products have been awarded with a Key Flag symbol.

Bete Lotto Pro 9g 35mm -lippauistin – Green Trail

Bete Lotto Pro 9g 35mm -lippauistin on jokaisen pohjoisen kävijän pakollinen lisä viehepakkiin! Bete Lotto Pro uisitimissa on UV-väri ja hologrammi tehosteita.

23/24 Bete Lotto – ei mitään arpapeliä – Erälehti.fi

23.12.2017 — 23/24 Bete Lotto – ei mitään arpapeliä. Kalastus on niin koukuttavaa, koska se on lähes aina jossain määrin arpapeliä.

Bete Lotto 12 g lippa – Happy Angler

Bete Lotto 12 g lippa | Happy Angler

Lotto soveltuu niin järvi- kuin jokikalastukseen ja se on lohikalojen suuressa suosiossa. Loton kalanmuotoinen runko pysyy kelattaessa paikallaan, eikä sen …

Happy Angler

Bete Lotto -lipat Archives – Eräkontio

Skip to navigation Skip to content. Eräkontio. Etsi: Haku. Menu. Tuotteet. Ale · Alennuskori! Hyrrä-/avokela-vavat · Hyrrä-/avokelat · Kahluuhousut …

Bete Lotto 12g 45mm – Erakellari.fi verkkokauppa

Bete Lotto 12g 45mm Lotto kuuluu jokaisen kalastajan perusvarustukseen. Pintakulkuisella Lotolla voi kalastaa matalatkin kosket, ja pitkäheittoisena sillä …

Happy Angler kalastuskauppa – Facebook

Huikea BETE LOTTO arvonta! Voita KOKO VÄRIKARTTA legendaarista ja yhtä Suomen suosituinta viehettä, Bete Lotto 12g lippaa! Siis peräti 43kpl!!!…

Keywords: bete lotto värikartta