Alkoholisti mies

Puolison alkoholismi – mistä apua? – Hyvä Terveys

Puolison alkoholismi – mistä apua? | Hyvä Terveys

8.6.2017 — Miehen sukulaiset pikemminkin epäilivät, että minä olin alkoholisti! Olen pyörittänyt tätä rumbaa tähän asti, lapset ovat jo teini-ikäisiä.

Miehen juominen on rankka osa monen naisen ja perheen elämää. Sosiaaliterapeutti neuvoo, mitä puoliso voi tehdä alkoholiongelman voittamiseksi. Espoon A-klinikan johtaja, sosiaaliterapeutti Kirsti Aalto tapaa työssään alkoholisteja ja heidän puolisoitaan. Hänellä on pitkä kokemus siitä, minkälais…

”Miehen alkoholismi sairastutti minut” – Näin psykologi …

”Miehen alkoholismi sairastutti minut” – Näin psykologi neuvoo puolisoa

3.1.2021 — Siksi jakamani kahden tarinan jälkimmäisen tarinan mies tekee oikean ratkaisun, lopettamalla mahdollistamisen ja lähtemällä suhteesta.

Miehen alkoholismi sai Essin, 49, vaihtamaan työtä ja luopumaan omasta kodista. Nyt mies on lopettanut juomisen ja yrittää elää raittiina.

Olenko alkoholistin puoliso? | Päihdelinkki.fi

Alkoholisti alkaa eristäytyä ja tuntea seuraan kuulumattomuutta. Poissa on se iloinen seuramies ja rattoisa seurallisuus, joka oli alkoholismin varhaisvaiheessa …

Haluan kirjoittaa elämästäni, josta en ole puhunut rehellisesti koskaan kenellekkään. Pidän yllä kulissia mukavasta elämästä ja parisuhteesta, mutta toivon että uskaltaisin näyttää tämän tekstin joskus jollekkin, edes miehelleni. Alettiin seurustella vajaa 15 vuotta sitten parikymppisinä. Näin jälkikäteen mietittynä mieheni joi jo silloin reippaasti, mutta kai se kuului nuoruuteen. Olin usein kuskina ja hain miestäni töitten jälkeen baarista, mutta silloin ei vielä ollut asiasta suuria riitoja, koska olin syvästi rakastunut.

“Puolisoni on alkoholisti” – Havaintoja parisuhteesta – Anna

28.9.2020 — Liian usein sen kuitenkin kuulee alkoholistin puolison … Aika, joka vittumaisen vaimon/miehen syndrooman kehittymiseen kuluu on …

Alkoholismin keskivaiheet – Juha Kemppinen

13.4.2016 — Sanna*, 44, erosi alkoholistimiehestään viiden avioliittovuoden jälkeen. Elämä alkoholistin kanssa masensi ja eristi Sannan ystävistään.

Juha Kemppinen

Puolisoni alkoholismi – Potilaan Lääkärilehti

Potilaan Lääkärilehti – Puolisoni alkoholismi

12.3.2020 — Alkoi omituinen karuselli. Minusta tuli ”kyylä ja nalkuttava akka”, ja mies alkoi salailla juomistaan, koska tiesi, että alan ärtyä ja muuttua …

Maija on seurannut miehensä alkoholismia jo yhdeksän vuoden ajan. Kokemusasiantuntijan avulla hän sai oman äänensä kuuluviin.

Alkoholistin puolisona: Vittumaisen puolison syndrooma

Alkoholistin puolisona: Vittumaisen puolison syndrooma – Oikeahetki

2.9.2020 — Pyyntöni juomisen vähentämiseksi eivät tehonneet. Erään pitkän juomisputken jälkeen mies oli niin huonossa kunnossa, että alkoi katkokävellä.

Alkoholismi pimentää sydämen. Me läheiset seuraamme tuota pimentymistä usein vuosia keskittyen auttamaan toista, emme itseämme.

Alkoholistista eronnut Sanna: Tajusin, ettei mies tule koskaan …

Alkoholistista eronnut Sanna: Tajusin, ettei mies tule koskaan raitistumaan – Studio55.fi

Sanna*, 44, erosi alkoholistimiehestään viiden avioliittovuoden jälkeen. Elämä alkoholistin kanssa masensi ja eristi Sannan ystävistään. Vertaistuen avulla nainen oppi näkemään tulevaisuutensa jälleen valoisana ja täynnä toivoa.

Yksi tunne yhdistää alkoholistin puolisoita – Reetta tapasi …

Alkoholismi ja läheiset: kielteisten tunteiden vyyhti | Apu Terveys

Rakkaan ihmisen alkoholismi aiheuttaa herkästi kielteisten tunteiden vyyhdin. Syyttelyn sijaan läheiset voivat asettaa rajoja ja pyrkiä vaalimaan yhteyttä.

Keywords: alkoholisti mies